Hur gör jag koppla in en skivspelare till Yamaha V363?

Hur gör jag koppla in en skivspelare till Yamaha V363?


Yamaha RX-V363 är en prisvärda hemmabiomottagare med fem kanaler 100 watt förstärkning och en rad digitala funktioner, inklusive en anslutning för en iPod-docka, HDMI koppling av 1080p-signaler, och stöd för Dolby Digital och DTS-surroundljud. Tyvärr saknar en engagerad och korrekt utjämnade ingång för skivspelare, vilket gör det lite svårare att ansluta en skivspelare.

Instruktioner

1 Välj en ingång på RX-V363. Om du inte har en CD-spelare, använd den analoga ingången CD. Om du har en CD-spelare, använder MD / CD-R-uttagen märkta "In (Play)". Om du har också en bandspelare, använda vänster och höger främre kanaler i flerkanalsingången. Slutligen, om alla dessa domkrafter är upptagna, använd den analoga ljudingång del av en av dina mottagarens videoingångar.

2 Stäng av och koppla mottagaren, phono preamplifer och skivspelare från väggen. Använd ett par analoga stereo anslutningar för att ansluta din skivspelare till ingångarna på din phonoförförstärkare, som förbinder den vänstra utgången till den vänstra ingången, och rätten till höger. Använd det andra paret av anslutningskablar för att ansluta phonoförförstärkare utgång till ingången du valt på mottagaren.

3 Anslut alla enheter tillbaka in i väggen och slå på dem.

4 växla över till den ingång som du har anslutit din skivspelare genom att trycka på knappen lämplig ingångsväljare, eller genom att hoppa till den med hjälp av inmatnings vänster och höger pilknappar.

5 Placera en skiva på skivspelaren, sänka pennan, och justera volymen på din mottagare till önskad nivå.