Hur får man ut en Dermal Anchor på handleden

Hur får man ut en Dermal Anchor på handleden


Dermala ankare är en enda piercing som kan placeras var som helst på kroppen. En gemensam plats för att få en dermal, är på handleden. Men dessa kan behöva tas bort om din kropp börjar förkasta det, eller om du behöver ta ut av andra skäl, som ett jobb. Ta bort huden från handleden innan den förkastar kan förhindra ärrbildning. Detta organ modifiering anses semi-permanent och kan vara svåra att få bort.

Instruktioner

1 Undersök din handled och huden, för att avgöra om du kan ta bort det själv. Om du kan se metall genom huden, kommer du att kunna ta bort det själv. Om du kan inte, en piercer eller body modification specialist bör hjälpa dig.

2 Bryt huden runt huden, om du kan se metall under huden. Via huden är ansluten till handleden eftersom huden växer genom hålen i ankaret. För att göra detta, vrid tappen eller smycken som ligger över huden. Detta kan orsaka viss smärta eller obehag: Men det är nödvändigt för att avlägsna.

3 Kontakta din betrodda piercer eller kropp mod specialist för att ta bort huden från handleden, om du inte kan se metallen i ankaret under huden. Piercer kommer att ta bort huden genom att först rengöra den med kirurgisk scrub och ta ut, med hjälp av en skalpell eller piercing nål. Inga stygn kommer att vara nödvändigt eftersom snittet kommer att vara liten.

4 Rengör handleden dagligen med tvål och vatten. Använd oparfymerad tvål och vatten för att undvika infektion.