Hur kan man vara Flott och elegant

Hur kan man vara Flott och elegant


Den stilrena och elegant person står ut i mängden för oklanderligt sätt, artig uppträdande och smakfull klädsel. Klass och elegans är inte bara mode uttalanden; de blir en del av din livsstil, och i slutändan, hur du identifierar dig. Enligt Merriam-Webster Dictionary, ordet "stilrena" definierar en person som har höga krav på personlig beteende. Elegans avser "raffinerad nåd eller värdigt anständighet." Elegans innebär också en person eller inställning som har en smakfullt rik och återhållsamma skönhet. För att vara flott och elegant, måste du bära dig med tillförsikt, men inte självbelåtenhet. Du måste alltid göra själv på ett lämpligt sätt för situationen, visa respekt för andra, och aldrig klä outlandishly.

Instruktioner

1 Prata med hänsyn till andra. Aldrig öppet trakassera, harangue eller på annat sätt håna någon. Om du måste tala i telefon offentligt, hålla det kort och rakt på sak. Lyssna uppmärksamt och låta den andra personen är klar att tala när de har en konversation. Detta visar värdesätter vad andra säger.

2 Var medveten om vad du och dina vänner pratar om när man är i allmänhet. Håll samtal om ditt kärleksliv och andra personliga frågor bakom stängda dörrar. Derek Blasberg, författare till "Classy" höra "Elle" magazine, "Jag är chockad över hur många förment avancerade flickor... Tro menstruationscykler är lämpliga cocktail samtal."

3 Undvik att skicka sexiga textmeddelanden eller kompromissa ditt rykte genom att publicera risque bilder av dig själv på nätet. Om du inte vill att din mamma, vänner eller totala främlingar att se eller läsa den, hålla det för dig själv. Om du måste prata snusk med någon, gör det personligen. I denna dag och ålder av teknik, kan din dåligt omdöme snabbt gå viral på Internet.

4 Var lugn i relationer. Om föremålet för din önskan inte återgälda dina känslor, acceptera det och gå vidare. luft aldrig din smutstvätt offentligt eller på nätet.

5 Var en god vän. Oscar Wilde sa en gång, "Sanna vänner hugga dig i fronten." Tackla svåra frågor rakt på sak, och inte säga något om en vän till andra som du aldrig skulle säga till hennes ansikte. Undvik erkänna rykten och skvaller som syftar till att skada ditt rykte, men försvara dina vänner när du hör skvaller om dem.

6 Bär dig med balans och värdighet. Inte blanda dina fötter eller sloka ryggen. Graceful elegans är en lärd vana. Vandring med värdighet och grace tar en balans mellan en rak rygg i linje med huvudet, axlar rullas tillbaka och en säker steg.