Träd Gränskantning

Träd Gränskantning


Träd är hårt arbetande delar av landskapet. De lägger prydnadsvärde, vissa ger skugga och andra även frukt. Det är passande, därför att uppmärksamt vård till sitt utseende, inte bara i beskärning, men för att ge en gränskant. Konceptet med en ram runt ett träd är densamma som kant en rabatt eller någon annan del av ett landskap. Den enda skillnaden är att göra det på ett sätt som inte orsakar skador på trädet.

Tree ring

Trädringar är tillverkade av återvunnet gummi ger en snygg kant runt träd och slitstark. Ringarna kommer i fem storlekar med ett centrumhål för att passa runt stammen. Den finns i valnöt eller furu att bättre smälta in i ett landskap, och. Det dämpar ogräs men effektivt tillåter vatten och luft att strömma till rötterna.

Kompost

Ett skikt av täckmaterial är en av de enklaste träd gränserna för att installera. Träd behöver bara ett tunt skikt för att förhindra gräs tillväxt och för att hålla jorden fuktig. Kompost är också ett av de billigaste gränserna för att installera runt ett träd och hjälper till att hålla skadedjur i schack.

trä gränsar

En trä ram runt basen av ett träd ger en mer dekorativ kant och även en plantering område för annu eller perenner att lägga ett stänk av färg. Att installera en trä gräns, först gräva ett dike och lägga bitar av trä på plats. Med tiden kommer trä gränsen behöver bytas på grund av slitage och potentiell röta.

sten Kant

Stone är en av de dyraste alternativen för ett träd kant. Den installeras på samma sätt som en trä gränsen. Den högre kostnaden för en sten gränsen tjänas på lång sikt, eftersom det inte kommer att behöva bytas ut på grund av slitage, endast om husägare önskar att ändra det av estetiska skäl. Stenar kommer en rad olika färger och texturer, att ränta och textur till landskapet.