Saker att göra med strumpbyxor

Saker att göra med strumpbyxor


Vad många kvinnor hatar mest om strumpbyxor är hur snabbt ett par kan vara förstörda. Bara en hake på en synlig plats, och strumpbyxor inte längre är lämpliga för kontor och formella slitage. Men kunniga kvinnor vet att de bör inte vara alltför snabb att kasta fastnat strumpbyxor bort - det finns en mängd olika användningsområden för gamla strumpbyxor, från praktiskt att listig.

tvål Hållare

Strumpbyxor gör en stor tvål innehavaren för platser som tvättstugor eller campingplatser, där en tvål lätt kan gå förlorade. För att göra detta, avskurna ett ben av strumpbyxor och placera en tvål inne, låta det falla till foten av slangen. Knyt en knut på toppen och fäst slangen till en krok, träd lem eller kran, beroende på var du befinner dig. Tvålen kommer tvåla rakt igenom strumpbyxor. Helt enkelt knyta knuten och ersätta tvålen när den tar slut.

växt Slipsar

En annan stor praktisk användning för strumpbyxor är att knyta växande plantor som tomat vinstockar trä stakes för att hålla dem från att falla över. Skär benen horisontellt i en tum ringar, sedan klipp ringen för att skapa en lång remsa. Knyt banden runt anläggningen och trä spel och säkra med en knut. Eftersom strumpbyxor är tänjbar, kommer de inte att skada växterna och kommer att möjliggöra tillväxt och samtidigt hålla dem på plats.

strumpbyxor Snake

Ett roligt ungar tillverkar att göra med strumpbyxor är en orm. Skär av ett ben av strumpbyxor och stoppa den med tidningen. Knyt en knut i slutet för att säkra på plats. Måla slangen om du vill att din orm att vara en annan färg. Limma googly ögon och en tunga till foten änden av slangen.

strumpbyxor Punchbag

Du kan skapa en hemmagjord slagsäck med ett par gamla strumpbyxor genom att knyta några enkla knutar. Placera en fotboll i midjan delen av slangen och knyt i midjan på bollen. Använd benen för att binda slang till en balk eller trädgren och börja stans!

strumpbyxor Scarecrow

Använd strumpbyxor att göra en billig Halloween dekoration för din trädgård. Skär av en strumpbyxor ben och stoppa foten område fullt av halm för att skapa en cirkulär huvudform. Knut slangen under huvudet och rita på ögon, näsa och en mun med en svart markering. Stoppa en gammal flanellskjorta och jeans med halm och fäst strumpbyxor huvudet till skjortan med säkerhetsnålar.