Hur Style en Fringe

Hur Style en Fringe


En fullständig, glänsande frans har varit i stil i decennier, från pin-ups av 1940-talet, mods av 1960-talet och köpcentret kycklingar av 1980-talet till dagens sötaste fashionistas. Slitna kort och rak, kan en frans vara bedårande och konstnärliga. När det skummar ögonen, vänder frans sexig och mystisk. Hursomhelst, bör din lugg vara rakt och slätt utan veck, vågor eller Cowlicks. Styling en frans tar bara några minuter, och det kommer att lägga polish och roligt att ditt utseende.

Instruktioner

En handduk torka nytvättade håret tills det är lätt fuktad.

2 Spray hår över med värmeskyddande spray. Detta förhindrar skador från din hårtork och strykjärn. Kamma igenom med bred tand kam.

3 Squirt en golfboll storlek klick mousse i handflatan och applicera jämnt i hela håret, inklusive din lugg. Använd din bred tand kam för jämn fördelning. Mousse kommer att lägga studsa och kropp till ditt hår och kommer att hålla din lugg från att falla platt.

4 Kamma luggen framåt med fintandad kam. Ordna på din panna med fingrarna.

5 Håll fön ovanför huvudet och föna din lugg med en nedåtgående rörelse, med hjälp av din kam att styla dem på plats. Med hjälp av en kam istället för en rund borste kommer att hindra din lugg från att ha en onaturligt rund "bubbla" form.

6 Kör din platt järn lätt över din lugg om ditt hår är vågigt, kinky eller besvärliga. Om ditt hår är naturligt rak och din lugg faller på plats med hårtork och kam, kan du hoppa över detta steg.

7 Avsluta lugg med några spritzes av styling spray. Håll flaskan 10 inches från din lugg, täcka dina ögon och panna med den lediga handen, och spray för att lägga glans, struktur och hålla.