Regler för metallskrot

Regler för metallskrot


Återvinning metallskrot är inte bara bra för miljön, kan det också vara en stor liten affärsmöjlighet. Inte mycket kapital som krävs och inträdeshindren är låga, men som i någon affärsverksamhet, finns etablerade sätt att göra affärer och fallgropar som bör undvikas. Många småföretagare lära sig verksamheten genom trial and error, men det kan definitivt betala för att lära sig några spelregler.

Typer av metallskrot att samla in

Studera metallmarknaden. Inte alla typer av metallskrot är återvinningsbara eller värt att samla in. Kontakta lokala skrothandlare att ta reda på vad som finns i efterfrågan. Aluminium, mässing, koppar, nickel, silver, rostfritt stål och titan är vanliga metallskrot som är säljbar som skrot.

Metallskrot prissättning

Handla olika återförsäljare i ditt område för att ta reda på vad de betalar för olika typer av skrot. Ofta är en förhandlingsfråga baserad på mängden metall måste du tillgång och efterfrågan på metallen på marknaden. Vet vad metaller handlas för på den internationella marknaden, så att du har en referenspunkt för de priser som du erbjuds.

Utveckla försörjningskällor

Utveckla dina leverantörer om du vill bli en framgångsrik skrot återvinningsföretag. Ta reda på "skräp" insamlingstider för dina lokala städer och anländer i gryningen till plocka russinen stora objekt som rostfria diskbänkar och kopparrör. Ha kontakt med lokala affärsmän till i kundvagnen bort skrot från byggarbetsplatser. Inrätta en uppsamlingscentral med en lokal välgörenhet och delade vinster.