Installera en Nikon Räckvidd på 22 Rifle

Installera en Nikon Räckvidd på 22 Rifle


En bra Nikon omfattning som är monterad och siktade på en 0,22 gevär gör det möjligt för skytten att träffa mål över en längre sträcka än en som inte använder en Nikon omfattning. Tillverkare av .22 gevär har olika modeller och specifikationer som kan leda till komplikationer vid val av monteringsfästen för din Nikon omfattning.

Instruktioner

1 Leta upp monteringshålen för din Nikon omfattning nära patron slutet av pipan. Monteringshålen kommer att vara uppsättningar av två, fyra eller sex gängade hål. Dessa är de monteringshål för din Nikon omfattning. Observera också märke och modell av 0,22 gevär som är ingraverat på pipan av 0,22 gevär.

2 Använd informationen från 0,22 gevär att välja rätt fästen för din Nikon omfattning. Mest universella kit räcker, men du kan ha en utstötnings problem för en specifik modell av 0,22 gevär som kommer att kräva en särskild fäste. Pistolen återförsäljare kommer att kunna hänvisa dig till rätt omfattning fästen med den information du lämnar.

3 Montera omfattning fästen enligt tillverkarens anvisningar. De flesta omfattning fästen arbeta på ett skensystem. Installera dem med hjälp av de medföljande skruvarna i de förborrade hålen på 0,22 gevärspipa. Ett skensystem är en uppsättning av skenor som fäster din 0,22 gevär. Din räckvidd placeras sedan på rälsen för montering. När öppna platser önskas, ta bort ramen från rälsen, lämnar rälsen på plats.

4 Skjut omfattning i skenorna, eller glida genom klämmorna beroende på din räckvidd monterings modell. Dra åt skruvarna eller klämmor för att säkra Nikon omfattning.

5 Ta 0,22 gevär med Nikon scope ut för observation. När du har installerat Nikon omfattning, måste du gå till skjutbanan och skjuta flera omgångar. När en ny omfattning först installeras på en 0,22 gevär, kommer justeringar måste göras genom att justera den horisontella och vertikala stigning omfattning. Detta görs vanligen genom att skjuta några skott på ett mål från en stabil position. Kontrollera var du skott träffa målet, sedan justera inställningarna på toppen av räckvidden. Åter skjuta från samma position, och kontrollera skott mönster tills du är nöjd med inställningarna för Nikon omfattning. Var noga med att använda en stabil plattform för observation i. Genom att justera inställningarna på toppen av Nikon omfattning, bör du kunna sikte det för just din skjutstil.