Hur man gör mjukpappers Bells för en årsdag

Hur man gör mjukpappers Bells för en årsdag


Årsdagar är en milstolpe tillfälle som kan delas av paret ensam eller med en hel familj. När du planerar en jubileumsfest, välja festliga dekorationer lämpliga för sentimental karaktär för tillfället. Mjukpappers klockor används ofta i bröllop och årsdagen inredning, eftersom de innebär en stor meddelande eller tillfälle. Skapa mjukpappers klockor för er bröllopsdag händelse att lägga till en speciell touch till ditt evenemang.

Instruktioner

1 Skär en 2,5-tums med 3,5-tums rektangel från vit- eller silverfärgade crepe mjukpapper. Detta är samma papper som används som serpentiner i partigarneringar. Linje en av kortsidorna av rektangeln med hantverk lim. Börjar på sidan utan lim, rulla rektangeln till en cylinder. Tryck längs limfog att täta, och ställ cylindern åt sidan för att torka. När sömmen är torr, förslut en ände av cylindern tillsluten av lining den inre kanten med lim.

2 Stretch öppna en av ändarna av cylindern för att skapa en klockform. Flare basen något runt kanten genom att dra kanterna upp och utåt.

3 String en Jingle Bell halvvägs på ett tunt silver rep, knyta en knut på toppen av klockan. Placera pappersklockform över toppen av jingle bell tills metall bell sitter även med basen av pappers bell. Du kan behöva peta ett litet hål genom toppen av pappers klockan för att göra det möjligt för Jingle Bell sträng att passera.

4 Dra sträng genom toppen av klockan och knyt ihop ändarna. Knyt en lina på en dekorativ satinband. Klipp överskottet sladden. Din färdiga klockor kan användas som buffébord accenter eller som kuvert.