Hur man designar din egen gitarr rem

Hur man designar din egen gitarr rem


Om du tycker om att arbeta med läder och är praktiskt med en sax eller tunga sax, kan du designa din egen bekväma och attraktiva gitarr rem. Det mönster som anges här kräver inga sömmar, nitar, snaps eller andra fästanordningar. Den justerbara designen kommer att arbeta med elektriska gitarrer samt med stål-strängade akustiska gitarrer som har en rem knappen på basen av gitarren. (Om du klickar på bilderna kommer att förstora bilderna.)

Instruktioner

Hur designa din egen gitarr Strap

1 Klipp ut en remsa för huvud axelrem som är en 24- med 3-tums rektangel. Avrunda ändarna av axelremmen med en halvcirkelformad snitt. Skär 1- genom 1/4-tum slitsar (fyra på varje ände). Starta en tum inåt från ändarna, och utrymme dem en tum ifrån varandra. Om du använder en valfri cirkulär läder punsch, är spåren som skapats genom att stansa två hål, placerade en tum ifrån varandra, sedan skära ut materialet mellan dem med en vass kniv, såsom en Exacto brukskniv.

2 Klipp ut två ämnen för anslutningsbanden som 24 av 2 inches lång. Vid en ände av varje rem, skära ut en slits som är en från 1/4 inches, lämnade 1/4 tum inåt från änden. Görs en diagonal snitt från varje kant mot mitten, med början vid 2 inches från slutet och stoppa 1/2 tum från centrum av bandet. Skär av 1/2-tums band från båda långsidorna av bandet, med början från änden motsatt spåret, och stannar vid slutet av den diagonala snitt.

3 Vid ändarna hos förbindelseremmar som är motsatt från de slitsade ändar, skuren eller stansar en 1/4-tums cirkulärt hål, 3/8 inches inåt från änden. Lägg ett tunt snitt från inåt sidan av cirkeln 3/8 inches lång. (Denna plats tillåter hålet för att glida över gitarr rem knappen.)

4 Gäng en kontakt remmen genom två av uppsättningarna slitsar i huvud axelrem. Trä den smala änden av kontaktdonet remmen genom sin egen slitsad ände för att bilda en sammanbindande loopen. Trär kontaktdonet remmen genom slitsen närmast den ände av huvudaxelremmen. Upprepa processen för att fästa den andra kontakten remmen vid den motsatta änden av huvudaxelremmen. (Justeringar av bandets längd för storleken på gitarren eller person som spelar den kan lätt göras genom att flytta kontaktbanden inåt eller utåt för att slinga genom olika par av spåren.)

5 Trä den smala änden av ett kontaktdon bandet nedanför gitarrsträngar ovanför muttern av gitarren (en mutter är den slitsade bit på toppen av halsen nedanför stämskruvarna). Dra kontakten remmen genom och passera bakom halsen på gitarren, som bildar en slinga runt halsen tillräckligt lång för att nå helt runt halsen. Klipp en tie remsa som är 12 inches lång och 3/8 tums wide från det extramaterial trimmas bort kontaktremsor. Vik förbindningsband i halv, och trä looped änden genom det cirkulära hålet i slutet av kopplingsbandet. Trä de lösa ändarna genom öglan av förbindningsbandet. Att fästa anslutningsband, vind varje lösa ändar runt kontakten bandet och slips säkert bakom bandet. Trimma bort överflödigt.

6 Placera den motsatta kontakten bandet cirkulär knapphål över bandet knappen vid basen av gitarren. Slip bandet över axeln och bakom ryggen, och du är redo att rock and roll.