Hur att dekorera en altan och veranda taket i modern stil

Hur att dekorera en altan och veranda taket i modern stil


Dekorera utsidan av ditt hem för att återspegla en modern stil är inte en svår uppgift. Veranda och tak område måste uttrycka enkelhet för att förbättra den moderna atmosfären i ditt hem. Detta ger en fräsch, sofistikerad atmosfär till curbvädjan och farstun i ditt hus. Efter de grundläggande riktlinjerna för samtida eller modern inredning ger veranda en visuell flöde som samordnar väl med den eleganta, urbana överklagande du försöker att i detta område.

Instruktioner

1 Använd en neutral palett när du sätter bältros på ditt tak eller måla utsidan av ditt hem. Välj bältros i taupe, brunt eller ens en skarp svart. Gå till en elegant, okomplicerad look; hålla sig borta från mångfärgade nyanser när plocka singlar. En grundfärg ger ett elegant utseende som inte bryts upp av olika nyanser i bältros.

2 Lägg till en djärv färg som en mörkgrön, klarröd eller aubergine färg till din dörr, fönsterluckor och trim arbete för att ge en fet kontrast till taket och lackering.

3 Köp metalliska blickande eller metall inredning för möbler eller tillbehör på din veranda. Rostfritt stål, krom och nickel finish ger ett elegant utseende till denna del av ditt hem. En annan klokt val sprutade plast inredning.

4 Placera stora krukor på vardera sidan om din ytterdörr med faux eller verkliga växter som har slanka linjer, såsom en orm växt, enbär eller buxbom. Bonsai eller topiary träd ger också en förenklad utseende till detta område.

5 Välj trä trim, möbler eller inredning med antingen en mörk eller en ljust trä ton. Se till att du använder samma ton längs hela veranda för att ge den kontinuitet och göra det visuellt tilltalande.

6 Häng en armatur från verandan taket som har en modern eller modernt utseende. De med starka färger eller metallarmaturer kommer att samordna bra med de omgivande konstruktioner.