Cleopatra Makeup Tips för barn

Cleopatra Makeup Tips för barn


Från målning och ritningar till utseendet blev känd genom filmstjärnan Elizabeth Taylor, har Cleopatra blivit mera känd för sin ikoniska utseende än för hennes politiska skicklighet som Egyptens härskare. Oavsett om det är för Halloween eller klä upp roligt, hjälpa din dotter att skapa en signatur Cleopatra look genom att fokusera på dramatiska ögonmakeup, accentueras av make-up val för hud, ögonbryn, kinder och läppar.

Eye Makeup

Peacock blå ögonskugga och en tjock linje av eyeliner är de viktigaste funktioner för att lägga till en distinkt Cleopatra smink utseende. Applicera blå skugga från fransraden hela vägen till ögonbrynet och lägga till några blå glitter för en mer dramatisk effekt. Eyeliner kan vara svårt, så se till att hjälpa ditt barn med denna del, eller helt enkelt använda det för henne. Linjen ska gå från inuti ögat till något utanför den yttre kanten, luta upp på utsidan hörnet. Utbilda din dotter medan du hjälpa henne göra upp ögonen genom att informera henne om att den tunga ögonskugga appliceras av gamla egyptierna dekorerade ögonen och skyddade dem från infektion och Kohl som används för att linje ögonen skyddat dem från solens hårda reflexer också.

Face Makeup

Även om vissa historiker tror att Kleopatra kom från en rad av linjaler härstammade från Alexander den store snarare än de mer mörkhyade människor infödda till Egypten, är Cleopatra oftast avbildas med den mörka hudfärg infödda egyptierna. Använd en bronzer för att uppnå detta utseende om din dotter är kaukasiska eller asiatiska. Om hennes hudfärg är naturligt mörk, kanske du vill skapa en drottning lyster med en reflekterande fuktighetskräm eller organ glitter. Alternativt kan du skapa en guld nyans på huden för att simulera guld huden med tanke på faraon på sin förgyllda sarkofager. Glöm inte att mörkna ögonbrynen med en svart penna och markera höga kindben med rodna.

Mun

Även måla läpparna inte kan ha varit den primära make-up steg för Cleopatra, det är en traditionell del av make-up idag. Använd en djup rött läppstift för att måla din dotters läppar om hon verkligen vill gå för en Glamourpuss Cleopatra look. Om din dotter är mer intresserad av en dämpad look, välja att färga läpparna på samma sätt som resten av huden på hennes ansikte, spela upp hennes ögon och panna make-up. Alternativt kan du färga läppar med samma mörkbrun eller svart som används för att färga ögonbrynen, ringa ännu mer uppmärksamhet åt den fantastiska färgen på ögonlocken.

För skojs skull

Yngre tjejer speciellt kan gå för några extra ansikte färg läggas till deras Cleopatra kinder. Kopiera några egyptiska hieroglyfer eller djursymboler såsom asp (ormen), skalbagge eller korp på ditt barns kinder, lägga ännu mer egyptisk inspirerad inredning. Klä upp din dotters ögon ytterligare med extra glitter och strass eller två vid sina inre och yttre kanter. För flickor som inte har hål i öronen, använder kroppen glitter och strass för att skapa en illusion av örhängen.