Hur man hittar någon som använder sin mobiltelefon signal

Hur man hittar någon som använder sin mobiltelefon signal


Det är en bekväm och billigt sätt att spåra dina barn, make eller anställda. När du har en GPS-locator service, är allt som behövs att trycka på en knapp för att hitta var de befinner sig. Automatiserade inställningar är ett annat sätt du kan spåra deras rörelser. Du kan också bestämma vilken tid de kom till en viss adress. En GPS locator tjänsten kommer att lindra din stress genom att hålla dig informerad.

Instruktioner

1 Få GPS-programvara som används för att följa andras rörelser. Oavsett om du väljer AT & T: s Family Karta, Sprints Family Locator eller AccuTracking, alla är relativt låg kostnad. De sträcker sig från £ 3 till £ 6,40 per månad. Alla ger jämförbara tjänster för att ge information.

2 Titta på AT & T Family karta, men bara om du är en AT & T kunder för telefontjänst. Det utnyttjar både GPS och information från mobiltelefonmaster att lokalisera användar telefoner. Det finns flera metoder som du kan använda för att hålla reda på var användarna är vid vissa tidpunkter. Det ena är att skapa ett schema för att lokalisera vissa användare vid bestämda tidpunkter. Du kan göra det genom att logga in till Internet via telefon eller dator. Du kan lägga till andra personer i nätverket för en liten extra avgift. Det finns ingen risk med gratis provversion av 30 dagar.

3 Välj Sprint Family karta, och du behöver inte ladda ner extra programvara så länge du är en Sprint eller Nextel kund. Det kommer att byggas direkt i telefonen. Du kan spåra en hel 30-dagars historia av enskilda resor. Dessutom kan du ställa in schemaläggning varningar för att ta reda på var någon är vid en viss tidpunkt. Underrättas om hans eller hennes placering vid olika förinställda tider.

4 Försök AccuTracking eftersom denna tjänst erbjuder flera funktioner. Detta gör det främsta tjänst för att hålla reda på var de anställda är vid varje given tidpunkt. Om du lånade ett fordon till en av dina barn, finns det två program för att försäkra att de inte kör i områden du anser off-limits. Inrätta en "geofence" och en "hastighetsvarning" att göra vissa att de inte kör för fort heller. Spårning rapporter om anställda kommer att garantera deras körsträcka, körhastighet och hur mycket tid de tillbringar på varje plats registreras. Alternativt kan du bädda in en plats på en webbplats eller ansluta till Facebook och avslöja deras plats till vänner.