Vad är bra priser på en baby shower?

Vad är bra priser på en baby shower?


Baby duschar finns tillfällen att fira födelsen av ett barn med roliga, gemenskap, spel och presenter. Om de äger rum antingen före eller efter förlossningen, baby duschar inkluderar ofta flera spel. Medan vinnaren av ett spel är fri att hålla priset, de flesta donera priset till modern duschen hedrar. Priser bör bestå av poster de närvarande kommer att ha nytta av.

Dual-Purpose Basket

Ett bra pris på en baby shower erbjuder flera syften. Skapa en enkel mitt med en korg, bundna med band och buga för att återspegla barnets kön - eller i pastell gröna och gula. Fyll korgen med baby förnödenheter såsom blöja salva, pulver, baby leksaker, nappar och våtservetter. Använd korgen som ett pris för ett spel som spelas .; fylla den med andra föremål såsom ett blomsterarrangemang, en smakfullt arrangerade babyfilt, personliga saker för mammor och flaskor med formel.

Allt om Blöjor

För en identifierings omgång intressanta ämnen smörjas in en öppen blöja såsom senap, juice, jordnötssmör och lera ger blöjor som ett pris. Även om inte varje person som deltar kommer att vara en mamma till ett barn, de flesta som deltar i en baby shower känner någon som de kan passera på priset på en låda med blöjor - som mamma duschen firar. Wrap en blöja låda, och lägg till en båge.

Presentkort och personliga kuponger

Presentkort från varuhus eller babyspecifika butiker gör en bra pris på en baby shower. Moms kan använda dessa kort för de saker de behöver varje dag för sina små. Personliga kuponger gör också goda vinster. Erbjud dig att ge barnpassning eller göra en måltid för familjen som får priset.

Tokens för henne

En bra baby shower pris behöver inte vara genomarbetade; många priser är helt enkelt små märken. Fokus priset på objekt som inte för spädbarn, men för föräldrar - ett litet ljus eller ljus-och-blomsterarrangemang; personliga produkter såsom schampo, bad bubblor eller salter, tvål och lotion; en tidskrift att skriva in; eller en tavelram. Andra baby shower priser inkluderar en liten manikyr set, en handväska eller en chokladask.

Uppstoppade djur och figurer

Uppstoppade djur gör bra vinster på en baby shower. Dessa behöver inte vara stora, dyra stoppade djur; små figurer kommer att göra. Både mammor och spädbarn som stoppade djur, och de gör en fin token pris för att vinna en baby shower spel. Om du vill säkerställa fyllda priserna är lämplig för barn och vuxna, endast köpa mjuka föremål och inte har delar som kan falla eller bitit av att ge en kvävningsrisk för barn. Om du fokuserar mer på de vuxna än barn, leta efter figurer som representerar en baby shower såsom ett keramiskt barn eller mor hålla ett spädbarn.