Hur man byter ett badkar Drain & Plug

Hur man byter ett badkar Drain & Plug


Badkaret drain och plugg eller propp kan behöva bytas ut från slitage på gång. Proppen tenderar att sluta stänga ordentligt och kanske inte passar i jämnhöjd med avloppet. Ersättnings avlopp och proppar lagerförs i de flesta järnaffärer. De är relativt billiga och enkla att installera utan behov av tjänster av en rörmokare eller specialverktyg. Se till att nya avloppet är av samma storlek som den gamla när du gör ditt köp.

Instruktioner

1 Lyft gamla propp eller plugg och vrid den moturs tills den är fri från avloppet.

2 Öppna de tunna plattång och sätt in den mellan ekrarna i avloppsgaller. Vrid moturs och fortsätta tills avloppsgaller avlägsnas.

3 in skruvmejseln i skruven i mitten av avloppet, backa ut moturs för att ta bort.

4 Titta under badkaret och lokalisera nylonmuttern fästa avlopp till avloppsröret. Skruva nylonmuttern genom att vrida den moturs. Du kan behöva en skiftnyckel om muttern inte kommer att vända för hand.

5 Ta bort den gamla dränerings infästning och kasta.

6 Fäst den nya avlopp till avloppsröret. Dra åt nylon muttern och säkra med skiftnyckeln. Sätt in skruven genom badkaret hålet och dra med skruvmejseln.

7 Installera den nya avloppsgaller. Vrid avloppsgaller med hjälp av tunna plattång i en medurs. Säkerställa gummitätningen sitter mellan kollektorn locket och ned i badkaret, runt hålet.

8 Sätt i det nya stoppet i avloppet och vrid den medurs för att säkra.