Hur man justerar glasögonbågar

Hur man justerar glasögonbågar


Med konsumenter köper fler bilder på nätet, har det blivit en nödvändighet för att veta hur man justerar glasögon själv att undvika obekväma och obalanserad förslitning. Undvik att göra justeringar alltför ofta själv, eftersom ju mer du manipulera ramar och gångjärn, desto mer sannolikt är det att bryta.

Instruktioner

1 Lägg dina glasögon rätt sida upp på ett plant bord. Kontrollera att se om någon av armarna har blivit vriden. Om så är fallet, vrid vridna armen på plats försiktigt med tången. Om ramarna är plast, måste du värma dem först med en hårtork. Ytterkanterna på ramarna ska sticka en bit bortom sidorna av ansiktet, så att den ledade området tempel inte röra ansiktet.

2 Sitt glasögon tillbaka på ditt ansikte och känna om en eller båda tinningarmarna är lösa eller gräva in bakom öronen. Om så är fallet, ta bort glasögon och värma framför ramen med hårtork och böja den till kurvan inåt eller utåt tills du får ett tätt, men ändå bekväm passform bakom öronen. Kurvan bör sträcka sig över örat, utan att trycka in den.

3 Vrid näskuddarna så att dina ramar sitta där du vill att de ska i ansiktet. Om de ständigt glida ner, måste du vända näskuddarna inåt. Om de indraget i näsryggen, eftersom de är för hårt, kan du stänga kuddar något utåt.

4 Dra alla skruvar så att du inte lossa någon under justeringar.