Space Konst och hantverk för barn

Space Konst och hantverk för barn


Yttre rymden konsthantverk väcka barnens fantasi och lära dem lite om universum också. Låt dem experimentera med sina konstruktioner och spela som de konstruera. De kommer att lära sig vad som fungerar bäst och kommer att njuta av att spela med sina handgjorda himmelska skapelser.

främmande masker

Barn på dagis genom femte klass kommer att njuta av detta hantverk oerhört. Du behöver svarta plastmasker (som den bärs av Lone Ranger), ett ark av grön båten skum per mask, sax, en hobbykniv, dubbelhäftande skumtejp, en svart märkpenna, tejp, tryck stift, ping pong bollar, piprensare, googly ögon och glöd-in-the-dark klistermärken. Skär ett främmande huvudet ur den gröna båten skum. Mallar finns på Disney Family Fun (se referenser). Gör huvudet lite bredare än den svarta masken och ungefär dubbelt så hög. Skjut svart mask under bottendelen av den gröna främmande huvud, och använda svart markör för att spåra ögonhålen vidare till grönt skum. Skär runt den spårade ögonhålen. Fäst grönt huvud till den svarta masken med skumtejp. Rita främmande öron på den återstående grönt skum, och klipp ut dem. Ansluta dem till främmande huvud med skumtejp. Med hjälp av en push stift, slå hål i två pingisbollar. Sätt en piprensare i varje hål, och fästa antennaes till varje öra med silvertejp. Använd skumtejp för att lägga googly ögon, om du önskar, och sedan använda klistermärken för att masken för dekoration.

Bubbel Powered Rocket

Detta hantverk är säker på att vara en hit med barnen åtta till tolv år gamla. Du behöver en ark av 8,5-by-11-tums papper, plast 35 mm film kan med ett lock som passar innanför omkretsen av burken, cellofantejp, sax, antacida tabletter, pappershanddukar, vatten och skyddsglasögon eller andra skyddande öga redskap. Låt barn tillbringar lite tid att besluta hur man skär papperet i raket bitar. De behöver en noskon, fenor och en del för raketen kroppen. Låt dem skissa sina idéer om hur raketen ska utformas på papperet, och sedan klippa ut bitarna. Tejpa raketen rörkroppen runt filmen kapseln. Placera änden av kapseln med locket nedåt. Tape fenor och en noskon på rymdfarkosten. Be eleverna att sätta på deras skyddande öga redskap, och sedan vända raketen upp och ned och ta bort locket filmen kapseln. Häll vatten i behållaren tills det är en tredjedel av vägen full. Släpp halva antacida tabletten i kapseln, och tillbaka locket. Stå raketen på en språngbräda, såsom en uppfart eller trottoaren. Be barnen att steg bort från raketen, och räkna ner för lanseringen.

Flagga på månen

Detta preschooler hantverk efterlyser papperstallrikar, torkade bönor, pasta, lim, aluminiumfolie och tandpetare amerikanska flaggor. Ge varje barn en papperstallrik, på vilken de kommer att limma bönor och pasta för att efterlikna de kratrar på månen. Efter det har torkat, har barn täcka plattan med aluminiumfolie, trycka ned när de går. Wrap alla lösa kanter av aluminiumfolie runt baksidan av papperet plattan. För att avsluta, har barn sätter sina tandpetare flaggor i "månen."