Van Hyllsystem Idéer

Van Hyllsystem Idéer


Vans är användbara för entreprenörer som arbetar i hem reparation, målning, VVS, matta installation och andra hantverks. Organisering dina verktyg i en skåpbil kan vara en utmaning. Installera hyllor kan hjälpa dig att lagra säkert verktyg och utrustning, samtidigt som enkel tillgång till allt du behöver för att göra ditt arbete.

Utility Hyllsystem

Utility hyllor kan konstrueras av metall eller trä och liknar den modulära hyllor vanligt i källare och garage. Du kan ställa in så många hyllor som du vill, och kan passa, tillsammans med lådor och pegboards. Du kan lämna utrymme under hyllor för fack och andra förvaringskärl.

Glidande stege rack

Om du använder din van för hem reparation eller målning, med en plats att lagra dina stegar är ett måste. Med en glidande stege rack kan du lagra dessa otympliga verktyg enkelt och ur vägen. Stativet är byggt på golvet, väggen eller taket på bilen och steg glider i horisontellt. Mer hyllor kan byggas ovanpå detta rack.

verktygsskåp

Montering av verktygsskåp i din van kan ge dig all lagring och mångsidigheten hos en verkstad samtidigt vara mobil. Om du redan har ett verktygsskåp, kan du få en monteringssats eller har det installerat professionellt. Installera en verktygsskåp på en vägg av din van även lämnar mer öppet utrymme för udda förvaring eller mer hyllor.