Hur man installerar högtalare i en 2003 Chevrolet Silverado

Hur man installerar högtalare i en 2003 Chevrolet Silverado


2003 Chevrolet Silverado pickup lastbilar är utrustade med två par av fabriksinstallerade högtalare. Ett par, som ligger i instrumentpanelen, har en oval 4- med 6-tums konstruktion, medan det andra paret, som ligger i dörrarna, har en rund 6 1/2-tums storlek. Båda par högtalare är tillgängliga för gör-det-själv-ljud entusiast. Byte av högtalarna är ett kostnadseffektivt sätt att förbättra resultatet för din lastbil stereosystem.

Instruktioner

instrumentbrädan högtalare

1 Ta bort de två skruvarna från varje galler som täcker instrumentpanelen högtalare med en skruvmejsel. Ta bort gallren. Det finns två högtalare, en på vardera sidan av instrumentbrädan.

2 Ta bort de 9/32-tums bultar från omkretsen för varje högtalare med en 9/32-tums socket och ratchet. Det finns två bultar på förarsidan högtalare och fyra bultar på passagerarsidan högtalaren.

3 Dra ut högtalarna och koppla tråd kontakterna på baksidan.

4 Anslut ersättnings högtalare till trådanslutningar och testa deras funktion. Placera dem i öppningarna och skruva dem med 9/32 tum bultar. Byt ut gallren och skruva fast dem på plats.

dörrhögtalare

1 Ta bort skruven från klädseln bakom insidan dörröppningshandtaget. Ta ut de två 9/32 tums bultar från under dörren draghandtag med en socket och ratchet.

2 Bänd runt kanterna och botten av hela dörrpanelen med en panel verktyg. Dra hela panelen utåt och lyft upp för att ta bort.

3 Ta bort de fyra Torx T9 skruvarna som håller högtalaren i dörren med din Torx T9 förare. Lyft ur högtalaren och koppla högtalarkablarna.

4 Anslut den nya högtalare i och testa dess funktion. Montera högtalaren i dörren med Torx-skruvar och ersätta luckan. Upprepa stegen för den andra dörren högtalare.