Hur tar man bort vax bort av plast trim

Hur tar man bort vax bort av plast trim


Vax på plast trim uppträder i allmänhet efter vaxning en bil när överbliven vax är gömd i vecken i trim. Vaxet verkar på trim som en grumlig fläck. Torka vaxet med en trasa kan göra det verkar som om du har tagit bort vaxet, men några dagar senare fläcken ofta återkommer. Vaxet har absorberats in i plasten med hjälp av solens strålar. Tillämpa en renare för att mjuka vaxet för korrekt avlägsnande.

Instruktioner

1 Tvätta plast trim med en svamp och varmt vatten med diskmedel blandat med diskmedel. Skölj trim grundligt med kallt vatten från en hink eller trädgårdsslang. Torka plast trim med en ren trasa. Detta tar bort överflödigt vax från plasten.

2 Häll tvättsprit på en ren trasa och torka av plast trim. Göra det möjligt för tvättsprit att stanna kvar på trim under 30 minuter. Detta ger alkoholen tid att mjukna vaxet, vilket gör det lättare att ta bort.

3 Torka av uppmjukade vax och gnugga alkohol från plasten trim med en ren trasa. Vrid trasa för att presentera en ren sida för varje slägga som du lyfter vax och alkohol från klädseln.