Hur blöta Loquat Löv

Hur blöta Loquat Löv


Loquat träd växer hemma i Japan och producera stora, glänsande, lämnar vintergröna förutom små, ljusa orange frukter. Även om de flesta människor bara tänka frukterna av detta träd för att vara ätliga, bladen ger också ett antal potentiella fördelar. Enligt Global Healing Center, kan en tinktur av mispel blad lindra matsmältningsbesvär, har antiinflammatoriska egenskaper och ger en mängd antioxidanter. Maceration hjälper bladen bryta ner och frigöra mer av deras nyttiga enzymer. (Detta är inte tänkt att ersätta traditionell medicin, dock, och alltid kontrollera med din läkare innan intag denna eller någon alternativ medicinsk behandling.)

Instruktioner

1 Riv upp om en kopp mispel blad. Strimla dem i små, grova bitar om storleken på din miniatyr. Ju mindre de är, desto snabbare bitarna blöta och bryta ned i maceration vätskan.

2 Sätt de rivna bladen in i bottnen av en ren glasburk. Ren är mycket viktigt; burken kommer att sitta en stund. Om burken innehåller bakterier eller matrester, kommer din tinktur mögla. En mild diskmedel och luddfri trasa brukar susen.

3 Fyll burken till början med kallt, destillerat vatten. Destillerat vatten innehåller färre föroreningar än kran eller regnvatten, vilket gör det mindre sannolikt att gjuta eller växa alger.

4 Cap burken mycket tätt och placera det på en sval, mörk och torr plats i ungefär tre dagar. Kontrollera om det upplösta dagligen och skaka den kraftigt. Detta hjälper till att bryta upp de försvagade lämnar ytterligare.

5 Sila urlakade blad genom cheesecloth, fånga tinktur vätskan i en ren burk. Du kan antingen använda denna tinktur som det är, eller lägga till ett nytt parti av mispel blad för att göra det starkare. Återigen, rådgöra med en läkare innan du påbörjar alternativ behandling, och om din läkare ger dig klartecken, rådgöra med en erfaren alternativ-specialist för att diskutera dosen. Besök även National Institutes of Health nationella center för komplementär och alternativ medicin, för om detta under denna och alla alternativ medicin.