Hur man laddar ner och # 34; Shadow of the Colossus & # 34; för PS2

Hur man laddar ner och # 34; Shadow of the Colossus & # 34; för PS2


Utsläppt på Sony PlayStation 2 i oktober 2005, är "Shadow of the Colossus" allmänt betraktas som en av de finaste äventyr spel som någonsin gjorts, med ledande videospel webbplats IGN tilldelning det en nästan perfekt resultat på 97%. Oavsett om du har förlorat ditt originalexemplar eller skivan har skadats bortom reparation, är hjälp till hands från medspelare som fildelnings webbplatser kan du ladda ner spelet till datorn och sedan överföra den till en tom skiva. Men enligt upphovsrätten, det är endast tillåtet om du äger ett original.

Instruktioner

1 Navigera din webbläsare till en av de många webbplatser som ger fri tillgång till nedladdningar PS2 spel. Populära platser inkluderar "Emu-Paradise", "ROM Freaks" och "PS3 ISO."

2 Sök "Shadow of the Colossus" från listan över titlar eller bildgallerier på platsen för ditt val och klicka med musen. Du kommer att tas till en värd webbplats där spelet har laddats upp av andra användare och görs tillgängliga för nedladdning. På grund av spelets storlek, har de flesta webbplatser dela upp den i flera delar som skall laddas ner i rätt ordningsföljd.

3 Följ de enkla att förstå instruktionerna på skärmen för att hämta alla delar och installera dem på din hårddisk. Du måste välja en destination för dem, till exempel skrivbordet.

4 Sätt i en tom DVD-skiva i datorns hårddisk och bränna filerna på den. När denna process är klar, sätter spelet i din PS2 och kontrollera att den fungerar ordentligt.