Hur man lägga in en bild på en DVD Cover

Hur man lägga in en bild på en DVD Cover


Att sätta en bild på en DVD-omslag sker enkelt genom utskrift på ett klistermärke mall. DVD etikettskyddet mallar kan köpas på varje kontor leverans butik billigt. Mall programvara används för att hjälpa användaren utforma locket så att det skrivs ut på etiketten papper på rätt sätt. Mallarna är ofta utformade för att fungera med MS Word eller andra ordbehandlingsprogram. Vissa företag, som Avery, erbjuder sina design mjukvara gratis.

Instruktioner

1 Inköp etikettpapper för DVD-omslag. Det finns ett antal företag som gör dessa produkter. De är relativt billiga och finns i en mängd olika mängder (dvs 10, 20, 50 ark).

2 Titta på mallen DVD-omslag klistermärke pappersförpackningen för information om att utforma DVD-omslag. Nästan alla tillverkare kommer att visa hur man gör detta. De kommer att instruera användaren att använda sin programvara eller låta användaren veta att vanliga DVD-mallar från MS Word är kompatibla med sina mallar. Produkten kommer att ha en unik produktnummer som kan motsvara en mall. Till exempel, om produktnummer var T542, mallen för den produkten skulle också vara T542.

3 Ladda lämplig mall. Följ tillverkarens instruktioner och hämta sin mall programvara eller mall.

4 Öppna lämplig mall. Utforma mallen DVD-omslag. Inkludera bilder, text eller vad du vill.

5 Sätt klistermärke papper i skrivaren facket.

6 Skriv ut mallen. Den utformade mall ska passa perfekt på DVD klistermärke papper.

7 Dra av klistermärke papper och noggrant fästa den på toppen av DVD.