Märken av kringlor

Märken av kringlor


Pretzel är en av de mest populära snacks i Amerika, direkt efter chips. Ända sedan den allra första kommersiella kringla bageri öppnades i Lancaster County, Pennsylvania, 1861, har fler och fler amerikaner slagits på till smaken av en kringla. De årliga försäljningen av pretzels överskrider 117 miljoner £.

Rold Gold

Märken av kringlor


Rold guld är en av de mest populära märken av kringlor i Amerika. Ägs av Frito-Lay företag, Rold guld känd för pretzels som är mycket välsmakande och äkta. Rold guld bakar pretzels gammaldags sätt att säkerställa rik smak. Detta märke gör 13 olika typer av pretzels, ett par av dem är klassikern utformar Pretzel Thins och Cheddar Tiny vändningar Pretzels.

Snyders av Hanover

Märken av kringlor


Snyders av Hanover är den näst mest populära pretzel varumärke i USA, baserat på försäljningen. Varumärket har flera olika typer av pretzels och sorter, som erbjuder något för alla. Snyders av Hanover gör traditionella pretzels som Olde Tyme kringlor och Homestyle kringlor. De gör också mer okonventionella, pretzel relaterade produkter. Företaget gör att doppa pinnar och salta pinnar, liksom honung senap & lök Nibblare och Vitlöksbröd Nibblare. Företaget skapar produkter för hälsomedvetna kunder, också, såsom dess glutenfria salta pinnar.

Utz

Ett företag som gör en mängd olika snacks, gör Utz kringlor som bakas i en gammaldags stil. Den Utz Märket är känt för att tillåta människor att njuta av sin pretzel snacks samtidigt tittar på sin vikt. Märket erbjuder kringlor som bara presenterar ett gram fett i varje portion. Valet av pretzels innefattar nuggets, stix, hjul och stavar. Utz har nio smaker av kringlor: Special pretzels, Unsalted Specials, Extra mörka Specials, tunna pretzels, multi-grain Specials, Hårda pretzels, Land Stix, Nuggets, och Wheel kringlor.

Bachman

Märken av kringlor


Bachman har skapat pretzels sedan 1884, så att de har en hel del erfarenhet av att producera tillfredsställande smak. Den process som detta märke använder är mycket involverad, vilket är det som skapar tillfredsställande smak av Bachman produkter som deras Twist Pretzels och rullade Rods. Bachman första vändningar eller rullar sina kringlor i maskiner innan brand baka dem inne i tegel ugnar. Resultatet är att Bachman pretzels har en krispig bett som skiljer dem från andra märken. Varumärket gör också pretzels som är perfekt för doppning, liksom deras Pita Pretzel Squares.