Hur man ansluter en DVD-spelare eller videobandspelare till en DVD-inspelare

Hur man ansluter en DVD-spelare eller videobandspelare till en DVD-inspelare


DVD-inspelare blir billigare och mer tillgängliga för människor. De kan vara ett lönsamt alternativ till inspelning från en videobandspelare eller annan DVD-spelare genom att eliminera mellan av en dator och video capture-kort. Det är ganska lätt att ansluta antingen en videobandspelare eller en DVD-spelare till en DVD-inspelare så att du kan överföra dina gamla VHS-band till mer varaktiga DVD eller göra säkerhetskopior av dina skivor.

Instruktioner

1 Använd en RCA audio / video-kabel, som använder gula, vita och röda kontakterna i båda ändar för att ansluta en videobandspelare till en DVD-brännare. Matcha de färgkodade pluggar på kabeln till de färgkodade utgångarna på videobandspelaren och till de färgkodade ingångarna på DVD-inspelaren. De röda och vita linjer kommer att bära vänster och höger ljudsignaler, och den gula bär videosignalen. På vissa videobandspelare kan du kanske använda en S-videokabel med röd / vita ljudkablar, men RCA kabel är den vanligaste.

2 Anslut en DVD-spelarens utgång till DVD-inspelarens ingång med den bästa kabeln alternativet. Dina val är bredare i det här fallet, inklusive videokablar RCA audio / ,, S-video, komponent (som använder röd, grön och blå videokablar med röd / vita ljud sådana) och den höga kvalitet HDMI.

3 Länka DVD-inspelarens utgång till ingången på en TV-apparat. På så sätt kan du använda samma kabelanslutning du använde för spelaren och inspelare för en konsekvent bild, och både spelaren och brännaren visas på TV: n.

4 Slå på TV: n och se till att du ställer sin ingångskanal för kabelanslutningen du använde för att ansluta den till brännaren. Från toppen till botten, är kanalerna brukar anges som: RF-koaxial (som du inte kommer att använda), komposit, S-video, komponent och HDMI.