Hur man blir en Ice Cream grossist

Hur man blir en Ice Cream grossist


Inte vet vem historien om Ben och Jerry, Vermont killar med mer än din genomsnittliga passion för en bra skål med glass? Dessa entreprenörer tog sin glass besatthet ett steg längre än de flesta, svarvning udda recept och roliga namn till en av USA: s mest utsökta varumärken. Men Ben och Jerry mystik kanske inte har spridit sig utanför New England hade deras kollektiva visdom inte uppmuntras paret att bli partihandlare av blandningar som Chunky Monkey och Cherry Garcia. Kanal din inre Ben och Jerry genom att följa tips i den här artikeln för att etablera ett eget företag.

Instruktioner

1 Förstå köpa och sälja spel. Du behöver god förhandlingsvana, en talang för att veta vilka trender i glass verksamhet är på horisonten, och en gåva för att köpa till rätt pris och sälja med vinst.

2 Formulera en affärsplan för din glass återförsäljaravtal. Om du inte har någon erfarenhet på detta område, vända sig till en bok, Small Business Association eller en vän med know-how. Din affärsplan bör innehålla mål, mål, en konkurrent revision, verksamhetsplanen, finansierings vägar, marknadsföring och reklam riktning och en sammanfattning med planen höjdpunkter.

3 Säkra finansiering för att få fart din återförsäljaravtal och driva ditt företag under minst ett år. Hitta en balans mellan att investera personliga medel, söker lån mot säkerhet, sälja aktier aktier i glass grossist återförsäljaravtal och andra kreativa emissions vägar.

4 Hyr en lagerlokal. Många distributörer börjar i sina källare, men du kan vara hårt pressade att förklara för din make varför din strippades för att tillgodose vägg till vägg frysar. Andrahandsuthyrning en anläggning som redan utrustad med allt som behövs för att hantera ömtåliga livsmedel är perfekt.

5 Gå in grossistglassmarknaden med en tydlig förståelse för hur det fungerar. Parti distributörerna står för ca £ 2100 miljarder dollar i årliga försäljningen i USA. Glassprodukter är en stor del av mejerisegmentet och samtidigt uppfattas som en lyx, det finns bevis för att försäljningen skjuta i höjden i dåliga tider. Använda sådana fakta som hjälper dig att konkurrera på grossistglassmarknaden.

6 Följ alla federala och statliga Department of Public Health mat skydd, licensiering, lagerhållning och operativa krav och mandat. Räkna med att hållas till en hög standard av reglerande lagar och förbereda sig för inspektioner som åläggs alla amerikanska grossisterna. Vänd dig till ditt tillstånd för material som avgränsar ditt ansvar som en glass grossist.

7 Pay licensiering ansökningsavgifter och förväntar oss en pre-kvalificerande besök från statliga och lokala Food Protection Program myndigheter. Du kommer att utvärderas på städningen av din vattenförsörjning, avlopp, hälsa och hygien av personal, utrustning och redskap underhåll, säker livsmedelshantering praxis temperaturkontroll, sanitet och hygienpraxis. Resultaten i denna rapport avgöra om du beviljas en licens.

8 Investera i bästa elgenerator ditt företag budget tillåter och erhålla lämpliga försäkringar omfattningar för ditt företag. Med tanke på att du arbetar med mycket bräcklig inventering, kan du inte sätta plats för många maktfördelning att hålla lager och rykte säkra.

9 Börja göra säljsamtal för att etablera en bas för varumärket (s) du planerar att distribuera. Försäljningsställen för glassprodukter är lika gränslös som smakerna publiceras på väggen av en Baskin-Robbins butik och detta är ett företag där du inte kommer att vara främmande för att göra kalla samtal.