Idéer för Agate Crafts

Idéer för Agate Crafts


Agates är en kombination av mineralformationer som börjar i kaviteten av en sten. När skördas och polerad, agates är dekorativa naturliga element för hantverk och heminredning. Leta efter polerad agat skivor och pärlor från berg butiker, hantverk butiker och smycken leverantörer. Köpa borrade agates för att förenkla monteringsprocessen.

vind~~POS=TRUNC

Farkosten en uppsättning vindspel med agat skivor i en mängd olika färger, former och storlekar. Häng flera agat skivor på en sträng av fiskelina genom att binda tjocka knutar i raden där du vill placera agates. Bind hantverk klockor till ändarna av en eller flera trådar för att lägga till en not till klockspel. Häng individuella agat trådar från en drivved blocket för att förbättra den naturliga designtema. Sätt ögat krokar i undersidan av drivved och knyta linjerna till krokarna.

Smycke

Hänga en enda agat segment i centrum av en beaded sträng för att göra ett halsband; använda ett hopp ring genom ett borrat agat skiva eller limma en borgen till toppen av en oborrad skiva. För att göra ett halsband, bifoga ett spänne till ena änden av en längd av smycken tråd eller ligt, skjut agat pärlor till fyllningen strängen till halvvägs, skjut sedan agat skiva till centrum. Lägg agat pärlor till slutet av strängen och sedan bifoga den återstående lås avsnittet. För att göra agat skiva örhängen, bifoga en o-ring eller en borgen till toppen av två små agat skivor. Krok varje ring eller lösa genom fästringen av en fransk öron tråd.

Nyckel ringar

Skapa en agat nyckelring med en enda agat skiva, några hoppa ringar och en delad nyckelring. Öppna ett hopp ring och haka fast den genom det borrade hålet i agat. Skjut en annan hoppa ringen över den första och sedan stänga den första ringen. Öppna en annan hoppa ring, skjut den över den andra ringen. Skjut en annan sluten hoppa ringen över den andra ringen att lägga till en tredje länken i kedjan. Fortsätt att lägga hoppa ringar tills nyckelring är önskad längd. Fäst sista hoppet ring till en delad nyckelring.

Gardiner

Gör pärlbeströdda agat gardiner att dekorera ett fönster eller en dörr. Klipp linan två gånger så länge som fönstret / dörröppningen, plus 10 inches. Skjut en agat skiva till mitten av linjen, hålla trådarna samman och skjut agat pärlor över båda linjerna till inom 5 inches från slutet. Knyt ändarna av linjen till en gardinstång. Göra beaded agat strängar för att fylla bredden hos öppningen.