Hur man bygger hemlagad Utomhus Fire Pits

Hur man bygger hemlagad Utomhus Fire Pits


En brand grop lägger till en fin touch till en sommarnatt i din bakgård. Sitter runt en eld, rostning marshmallows, värmer händerna över värmen är en sommar tidsfördriv av många generationer. Visst, du kan köpa en från en butik och spendera en massa pengar på det, men det är enkelt och billigare att göra en själv.

Instruktioner

1 Besök en lokal skroten eller bil skrothandlare att söka reda på storleken på däck fälg du vill använda för din eldstaden.

2 Lägg däcket fälgen platt på sin sida i din trädgård på ett obrännbart underlag såsom betong, grus och smuts. Placera stenar runt däcket fälg för att hålla den stilla.

3 Placera ved i kanten tillsammans med någon tändande du har, och tända den. Din grop är redo att njuta.

1 Ta tvättmaskinens trumma från en gammal tvättmaskin du kan ha, eller så kan du hitta en på en loppmarknad eller skräppost varvet.

2 gräva ett hål diametern hos tvättmaskinens trumma om en fot djup. Lägger trum i hålet. Du kan också placera den på en brandsäker yta som betong och omger trumman med stenar för stöd.

3 Placera trä inuti trumman och tända den.

1 Gräv ett hål eller liten depression i marken i ett område fritt från brännbart material. En grus eller smuts område skulle vara det bästa valet.

2 Surround kanten av hålet med klippor och stenar för att skapa en ram.

3 Placera trä i mitten av hålet och tända trä. Njut av din enkla eldstaden!