Hur man säljer skrot Silver

Hur man säljer skrot Silver


Skrot silver lätt kan säljas till ett silver raffinaderi eller återvinningsföretag. Det finns platser som annonserar på Internet som du kan skicka din skrot silver till och få en offert. Vissa kommer även betala för frakt och skickar en mailer att skicka dem din silver. Du kan också sälja dina skrot silver genom online-auktioner samt vissa andra platser. Silver är en värdefull metall och det finns en stor efterfrågan för det dock inte lika värdefulla som guld; silver lätt kan säljas till en köpare.

Instruktioner

1 Sälja skrot silver till ett raffinaderi eller återvinningsföretag som specialmetaller raffinaderier. Om raffinör du väljer inte erbjuder en mailer skicka silver med rekommenderat brev och försäkra den via speditör eller ta det personligen till företaget.

2 Sälja silver skrot på online-auktioner. Se till att du vet renheten hos silver innan de säljs på auktion. Vissa skrot silver är märkt medan andra inte kommer att bli. Leta efter en rad som 0,999 eller 0,825 på silversmycken en annan silver. Dessa siffror kommer att berätta hur rent silver är. Om den inte är markerad använder en silver testkit och verifiera renheten att följa tillverkarens instruktioner. Var noga med att ta bra bilder och skriva en detaljerad beskrivning när notering ditt skrot silver.

3 Sälja skrot silver till en lokal pantbanken. Många pantbanker kommer att köpa skrot silver. Ta din skrot silver i och se om de är intresserade. Vissa kommer bara vara intresserade av obruten smycken, mynt eller andra silver som är resalable så ha det i åtanke. Också en pantbanken kommer i allmänhet att ge dig ett mycket lågt pris, så detta är inte det bästa alternativet om du vill mest pengar för din skrot silver.

4 Sälja skrot silver till ett mynt återförsäljare. Vissa mynthandlare köper också skrot silver tillsammans med mynt. De kommer högst sannolikt köpa skrot silvermynt men såvitt allmän skrot silver det kommer att variera från ett mynt butik till nästa.