Hur man kan inreda en liten vit kök

Hur man kan inreda en liten vit kök


Vita kök är extremt populärt i fastigheter just nu. Teorin bakom en vit kök är att alla tillbehör kommer att matcha, ombyggnads (bör det alltid vara ett), bör vara nästan ingenting, och vita skåp är mycket lätt att rengöra.

Instruktioner

1 Täck golvet med vit linoleum. Denna plastbaserat material kommer att pågå i åldrar, är den billiga änden av spektrumet och är en bris att rengöra. En snabb daglig mopp och månadsvis (eller så) glans, och golvet förblir vita i många år framöver.

2 Paint väggar i en vit färg med en Sliplack, med användning av en roller med en 1/4-tums luddig roller. Kom ihåg att få äggskal eller satin finish eftersom halvblank eller blank färg reflekterar ljus och göra köket blir för ljust. Detta händer särskilt om köket är på små sida.

3 Använd din fantasi för ditt tak. Antingen måla taket en off nyans av vitt eller använda tintype paneler. Dessa paneler finns hemma leverans butiker. Vissa har klister på baksidan, medan andra måste spikas med efterbehandling naglar. Glöm inte stegen, antingen sätt du väljer.

4 Välj vita apparater för att hålla linjerna ren och jämn. Håll en porslinsreparationssats till hands för missöden. Generellt gäller att ju snabbare kan du reparera en nick i en porslins apparat, desto bättre kommer du att vara i det långa loppet.

5 Satsa på en rörlig lagring bord som rymmer fyra stolar. När bordet är i bruk, kan avföringen kan spridas runt bordet. När inte behövs i tabellen, kan alla fyra pallar lagras på en sida av bordet, upp mot väggen. Den andra sidan av bordet bör ha en uppsättning lagringsskåp med beadboard dörrar.

6 Låt din färg lysa igenom med dina tillbehör. Betala för en ljuskrona täckt med citrongula kristaller, ljust rosa avföring kuddar eller en karibisk blå soptunna.