Hur hittar jag olika guldkedja stilar?

Hur hittar jag olika guldkedja stilar?


Guldkedjor är namngivna efter deras koppling mönster, och några vanliga stilar inkluderar kabel kedja, rep kedja och orm kedja. De bästa kedjorna är tillverkade av erfarna guldsmeder, och har en slät yta, och känner betydande när man håller dem i handen. Du kan läsa om olika typer av kedjor genom att bläddra genom en eller flera grund smycken gör böcker, så att du vet exakt vad man ska fråga om när du handlar för kedjor.

Instruktioner

1 Besök en kvalitet smycken butik i ditt område och tala om för juvelerare kedjan stil du vill. En kvalificerad juvelerare kan visa kedjor i lager som uppfyller din beskrivning, eller behandla en specialbeställning från sin leverantör för en viss kedja. Vissa smycken butiker har en guldsmed på lokaler, eller kan hänvisa dig till en guldsmed som kanske kan göra en kedja till dina egna specifikationer.

2 Sök eBay för guldkedjor länken och längd du önskar. Bläddra guldkedja listor letar efter en match. Var noga med att läsa beskrivningar noga för att se till att kedjan är massivt guld. Var uppmärksam på dagliga marknads priserna för guld att vara säker på att eBay priset är rimligt. Kommunicera med eBay säljaren att ställa eventuella frågor du har, och kontrollera säljaren feedback betyg innan du gör ett bud på en kedja.

3 Delta i ett antika smycken mässa i ditt område. För att hitta det bästa urvalet av kedjan stilar, kan du dra nytta av att titta på guldkedja stilar från andra epoker. Har återförsäljare väger kedjor som du tittar på, och gör att du kan se ett kännetecken stämpel på kedjan med hjälp av en guldsmedsaffär lupp innan du bestämmer dig för att göra ett köp. Få en skriftlig kvitto från återförsäljare som beskriver varje kedja som du köper.