Hur du gör din egen träningströja på nätet

Hur du gör din egen träningströja på nätet


De som deltar med sporten kan kalla en träningströja en "tröja," med hänvisning till den tidpunkt då hockeyspelare bar stickade tröjor samtidigt på isen. En träningströja är den visuella framställningen av en lag som bygger enighet och fläkt medvetenhet. Ett antal nätbutiker kan du designa din egen träningströja via Internet.

Instruktioner

1 Använd Custom Jersey Builder på The Sporting Store för att skapa en träningströja på nätet. Onlineverktyget erbjuder ett brett utbud av helt anpassningsbara tröjor. När du justerar designen, visas en förhandsgranskning av tröjan i fönstret. När du lägger till bokstäver till Jersey, har du möjlighet att ladda upp en egen logotyp för Jersey. Du kan beställa så många tröjor som du vill, ange spelarens namn, nummer och jersey storlek.

2 Gör en personlig träningströja online på TeamSportswear. Efter att ha valt en av webbplatsens hockey jersey stilar, anger du online designer att ändra färg, lägga till lagets namn på framsidan och spelarens namn och nummer på baksidan. En förhandsgranskning i realtid visas i fönstret när du gör ändringar. Du kan ange namn, antal och storlek för varje spelare i ordning översikt.

3 Utforma en anpassad jersey på IceJerseys. Du kan välja mellan en mängd olika jersey stilar, inklusive de som efterliknar stilar av NHL-lag utan laget logotyper. Du kan välja mellan att ha lagets namn sydd i twill på tröjan eller ladda upp dina egna konstverk till screentryck logga på tröjan. Tillhandahållande av konstverk har minst storleksordningen 10 tröjor. Efter att förhandsgranska designen, du kan mata in namn, nummer och storlekar för varje spelare.