Konkreta Driveway Design Idéer

Konkreta Driveway Design Idéer


Alla använder uppfarter, men ingen lägger märke till dem. Utnyttja framsteg i dekorativa betong för att ändra din uppfart från funktionell och tråkigt i en funktion som ökar ditt hem curbvädjan. Tänk på grunderna: Uppfarten bör hålla i harmoni med din befintliga yttre färgschema; Det bör förbättra ditt hem historiska karaktär; och det ska smälta in i omgivningen. Betong är fortfarande ett populärt val för uppfarter, eftersom det är långvarig, reflekterar ljus och är en grön resurs, eftersom den är gjord av rikligt hållbara produkter och innehåller ofta återvunnet material. Med den stora mängd olika mönster och färger, kan du ha en långvarig, låga underhållskostnader, kundanpassade och naturlig uppfart som också ser bra ut.

stämplat Betong

Konkreta Driveway Design Idéer


Använd stämplad betong för att efterlikna utseendet på klassiska asfaltläggare utan tungt underhåll. Denna stil kompletterar utsmyckade och historiska hem. Det finns hundratals stämpling mönster och färger, så din uppfart kan härma kullersten, tegel eller skiffer.

Färgad Betong

Konkreta Driveway Design Idéer


Det finns flera tekniker tillgängliga för att lägga till färg till din uppfart, inklusive sura fläckar och akryl fläckar eller färgämnen. Om din uppfart bara behöver sprucing, kan enkel tillsats av färg skapar en uppdaterad look. Använd färg i kombination med stämplad betong för att verkligen ställa in uppfart isär.

Gå Beyond the Driveway

Landskaps nära en uppfart kan också förbättra sitt utseende. Överväg att lägga en sten eller vatten funktion vid ingången till uppfart. Plantera buskar och träd längs uppfart att lägga till färg och doft. Belysning kan skapa en imponerande effekt, samtidigt som den är en fördel på natten eller i dåligt väder. Rock kant eller en stödmur ger karaktär och textur till din uppfart.

Planera en ny Driveway

Om du börjar från början med en ny uppfart, det finns flera faktorer att beakta. Beroende på mycket storlek och form, kan du göra din uppfart bredare, för större lätthet att komma in och ut. Lägg till ett förkläde vid garaget så att du kan vända bilar runt. Om du har utrymme, är tillägget av en cirkulär uppfart ett funktionellt sätt att öka ditt hem curbvädjan. Var noga med att tillåta bakslag från fastigheten linjer när du planerar din nya uppfart.