Dumpster enclosure specifikationer

Dumpster enclosure specifikationer


Krav på dumpster kapslingar varierar kraftigt. Det finns några grundläggande normer som, om de uppfylls, bör uppfyller eller överträffar lokala förordningar. De viktigaste frågorna är allmänna storlek att skymma container från insyn, lättillgängligt för lastbilar och privatpersoner och tjockleken av höljet pad.

Allmänt Storlek

För en 3 yard container, dimensionerna hos 72 inches bred och 61 inches djup av 75 inches hög kommer att möta eller överträffa de flesta förordningar. Dessa mått inkluderar en 12 tums buffert för att redogöra för de olika storlekar av containrar. Detta kommer också att göra det möjligt för två mindre containrar att sitta sida vid sida för papperskorgen pickup bekvämlighet. Ytterväggarna hos inneslutningen ska vara lätt att måla att snabbt åtgärda eventuella graffiti eller skada. Eftersom de flesta containrar är på hjul, kan de ofta rulla och slam in i de inre väggarna av inneslutningen. En 6- eller 8-tums trottoarkant foder basen av den inre väggen kommer att förhindra den dumpster från att rulla och träffar väggen orsakar skador.

Grindar och dörrar

Individer släppa ut skräp måste använda en annan dörr för att komma åt containern från lastbilar som plockar upp skräp. I vissa städer, inte tillgång för personer inte vara en grind eller dörr utan bara en öppning i höljet. En 6-fot grind, dörr eller skärm för individuell tillgång krävs ofta när åtkomst ansikten offentligheten eller angränsande fastigheter. Minsta grindstorleken för tillgång lastbil varierar från 10 fot till mer än 12 fot. Gates måste kunna svänga 180 grader öppen. För att undvika okontrollerad svängning måste grindarna har en låsmekanism i både öppet och stängt läge. Grindarna ska fästas stålstolpar som trästolpar försvagas med tiden. För kallare klimat bör portarna vara minst 6 inches från marken för att möjliggöra snöfall.

Stadig grund

De flesta containrar kommer att behöva sitta på en kudde av betong eller asfalt tillräckligt tjock för att stödja de stora sopbilar som frekventerar platsen. Till exempel, kan asfalt måste vara minst 1 till 1,5 inches tjock medan betongen skulle behöva vara 6 inches tjock. På grund av miljöriskerna från spill, kan dumpster kuddar inte vara i en dräneringsflödesarea. Den dumpster pad bör också ha en liten lutning utåt för att undvika pooler av vatten eller is i centrum av inneslutningen.

andra tips

De flesta städer och stater har särskilda krav på dumpster kapslingar. Lastbil rörelse är en viktig fråga när man väljer den dumpster plats. Var noga med att kontrollera om det finns föreskrifter om placeringen av den dumpster, inklusive fotgängare förkörsrätt, servitut, vägen till den dumpster och parkeringen närhet.