Idéer för att dekorera en Harley-Davidson Room

Idéer för att dekorera en Harley-Davidson Room


Från 1903 till idag, har Harley-Davidson gjort motorcyklar som har blivit en del av populärkulturen. Ryttare njuta av världen frihet öppna vägen och kamratskapet som finns i många Harley ägare klubbar. Ta fascination med allt Harley i ditt hem genom att skapa ett rum som utformats speciellt med Harley motorcykel i åtanke. Med ett brett utbud av tillbehör som finns, är det lätt att inreda ett rum med Harley merchandise och memorabilia.

Färger

Titta till Harley-logotypen för att ge inspiration till färg i ditt rum. Medan majoriteten av tillbehör skapas i den grundläggande svart som är förhärskande i motorcykel kläder, röd, orange, är solbränna och brunt också med i stor utsträckning i många artiklar. Överväga att börja med en ljusbrun färg för väggar som gör att du kan utrusta med många olika objekt. Svarta och röda kuddar med stänk av guld kommer att göra bra accentfärger. Svart skinnmöbler accentuerat med stålreglar kommer att fungera bra med de rena krom raderna i en modern metal bord eller en stol. Håll känsla industriella genom att tillsätta krom navkapslar, gastank täcker eller styret på väggarna som konst.

Eagles

En allmänt använd ikon i Harley redskap och tillbehör är den amerikanska eagle. Från och med den bevingade logotyp, leta efter eagle poster som representerar frihet att lägga till rummet. Från statyer till väggkonst, kommer detta högtflygande fågel låta rummet att sväva till nya höjder.

Flames

Flammor representerar hastighet och används i stor utsträckning på Harley merchandise. Tänk dig en svart överkast markerad med flammor och en motorcykel eller lågor målade eller appliceras på en vägg som leder till en dörr eller ett fönster. Gå ett steg längre och skapa en solnedgång liknande scen med en flamma färgade himlen på väggen bakom en säng eller soffa. Harley-Davidson repliker med flammor målade på krom kan rada bokhyllor

Tillbehör

Det finns en hel del Harley dekorativa varor tillgängliga. Välja objekt att lägga till ditt rum kan vara svårt. Noga överväga vad du vill inkludera. Till exempel, gå retro med gamla Harley affischer, dekaler och repliker av de första motorcyklar. Med mer än 100 års företagets historia och merchandise tillgängligt, kontrollera antikaffärer, sparsamhet butiker eller ens en Harley Ägar Group rally att hitta äkta Harley-Davidson tillbehör.