Hur man skriver en Värdering Brev till sponsorer

Hur man skriver en Värdering Brev till sponsorer


En uppskattning brev till en organisations sponsorer är en vänlig gest som ofta används för att uttrycka tacksamhet. Många organisationer kan inte fungera utan generositeten av sponsorer. Visa uppskattning till dem genom ett brev är en handling som skall fyllas i av alla organisationer som får sponsring. När du skriver en uppskattning brev, bör flera komponenter ingår, och en effektiv appreciering brev uppmuntrar sponsorer att överväga sponsra igen i framtiden.

Instruktioner

1 Adressera brevet till organisationen. Om en viss person från organisationen var kontaktperson för sponsring, inkludera den personens namn samt med "Mr" eller "Mrs" samt någon titel personen innehar.

2 Ange orsaken till brevet. När du skriver ett brev av uppskattning, uppger att du skriver brevet för att tacka organisationen för sin donation av sponsring. Uttryckligen anges vad sponsringen var så bra.

3 Skriv brevet i ett uppmuntrande sätt för att skapa framtida möjligheter mellan sponsorn och mottagaren. Detta brev ska skrivas i en varm, uppriktigt sätt orsakar sponsorn att känna positivt om förhållandet.

4 Förklara fördelarna med sponsring. Denna uppskattning brev bör tala om sponsorn hur sponsor påverkat de som sponsras. Innehålla uppgifter om hur sponsor pengar spenderades och hur mottagarna kände det. Om sponsor var för en ungdomsorganisation, berättar sponsorn fördelarna barnen fått på grund av generositet ges.

5 ger möjlighet för framtida partnerskap. Ett av målen med en uppskattning brev är att uppmuntra sponsorn att samarbeta med organisationen igen i framtiden. Många organisationer sponsra samma ligor eller grupper varje år. Genom att skicka en uppskattning brev, kommer sponsorn sannolikt överväga att sponsra gruppen igen.

6 Avsluta med varma hälsningar. Välj din formulering noggrant när du stänger brevet. Skriv "Varma hälsningar" eller "Med mycket Värdering" som en stängning. Innehålla namnet på den organisation som du är med och ditt eget namn.