12 sätt att berätta om din chef hatar dig

12 sätt att berätta om din chef hatar dig

Introduktion

Bosses normalt inte hälsar dig varje morgon med kramar och kyssar och fria croissanter och kaffe, men existerar några stora bossar. Awful elaka karaktärer som hatar du finns också, tyvärr, och om de är i maktpositioner som de kan göra arbetslivet ett elände. Innan du hämtar på höga hästar, men kan det vara smart att kontrollera om din chef hatar dig eftersom du är fruktansvärt på ditt jobb, eller om han hatar dig för att han har olösta känslomässiga problem och är en fruktansvärd exemplar av mänskligheten!

De förringa du offentligt

Ingen är perfekt, och om du har en trevlig chef, kommer dessa små (eller stora) misstag att slätas över med tiden. Om din chef hatar dig, men han / hon kan spara upp alla små små misstag och använda dem som ammunition för att kritisera dig inför andra människor, särskilt andra chefer.

De skrattar åt dina idéer

Människor som känner sitt jobb väl få en känsla av tillfredsställelse från att förbättra sin arbetsplats och hur saker och ting görs. Om en chef reagerar på en rimlig antydan om att du har lagt ner mycket möda på att med en hånfull skratt, kan det vara så att chefen såg ett gyllene tillfälle att sätta ner dig, utan att någonsin allvarligt underhållande idén alls.

De blir arga på dig för att föra dåliga nyheter

Om en chef är en korg fall, han / hon kan skjuta alla frågor som han / hon har i sin arbetslivet på en syndabock. Om du råkar vara den olyckliga syndabock, är ett säkert tecken på att när du informera honom / henne om bakslag eller andra dåliga nyheter, han / hon kommer att skylla dig även när frågan har ingenting att göra med dig.

De undanhålla väsentlig information för att få jobbet gjort

Ibland kan en chef hatar dig så mycket att han / hon försöker aktivt för att du lämnar ditt jobb. En praktisk och subtilt sätt att kant ut dig är att be dig att göra ett projekt, men lämna en del viktig information ut. Detta gör att du ser inkompetent och han / hon kan spela rollen av den långa lidande patienten chef.

De nitpick på ett utmärkt arbete

Att sätta i hårt arbete och skapa ett fantastiskt projekt är en belöning i sig under det dagliga arbetslivet, och stolthet på ett väl utfört arbete bidrar till att förbättra dag. När en detaljreglering boss zoomar in på små frågor som felstavning på en rapport, och ignorerar rapportens kvalitet som en helhet, kan denna känsla av tillfredsställelse sopas bort, för att ersättas med en överväldigande moln av bitterhet som följer dig runt hela dagen.

De ger sista minuten arbete

Om en chef saunters regelbundet upp till skrivbordet sent på fredag ​​eftermiddag och nonchalant droppar en stapel av arbete som uppenbarligen måste göras innan du går hem, då han / hon kan hata dig, specifikt. Om du känner till arbete kan faktiskt vänta till nästa vecka, då han / hon kan verkligen, verkligen hatar dig.

De går ut ur deras sätt att kontrollera din klocka tider

Många jobb innebär att behöva klocka in, och bara ett fåtal anställda av många är patologiskt sent. Om du är en normal person med endast udda sent klockan-in, på grund av orsaker som en projektil kräkningar barn på morgonen, eller en otäck bilolycka med en ambulans eller två, då din chef regelbundet inspektera din klocka tider med en fintandad kam är en indikation på att han / hon hatar dig, och han är / hon letar efter någon ursäkt att hata dig mer.

De ger dig för mycket arbete

Vissa chefer hatar dig för att du är mycket mer kompetenta än de är, och ett sätt att göra du verkar mindre kompetent är att ladda på arbetet, till den punkt där du börjar spricka under stammen. Detta är särskilt uppenbart om dina kollegor har en mycket mindre hög med arbete än vad du gör.

De ger dig en självhjälpsbok för Kris Kringle

En särskilt lömska sätt att sätta ner dig är att subtilt indikera för andra och dig själv vad din chef verkligen tänker på dig, vilket är att du har personliga problem. Ett grymt sätt att göra detta är att ge dig en självhjälpsbok som Kris Kringle närvarande, vilket är ett hugg i ryggen förklädd till en tankeväckande gåva.

De ger dig alla de ringa jobb

Normalt en avslappnad och glad grupp kollegor tenderar att dela jobben som att gå till butiken för att plocka upp lunch eller fjäder rengöring kontoret. Om din chef hatar dig mest av alla människor på avdelningen, kan du finna dig själv som beställt runt för att göra alla de ringa jobb, på bekostnad av din status och din självkänsla.

De badmouth dig till andra

Om din chef hatar dig, han / hon kan tillbringa tid badmouthing dig till andra, så att han / hon kan släppa några av hennes frustration över dig. Detta kan vara motiverat, om du verkligen är en dålig anställd, eller det kan vara en felaktig föreställning om dig till andra. Du kanske kan upptäcka tecken på denna underminering av ditt rykte av andra kollegor vara svalare mot dig eller mer misstänksam mot ditt arbete.

De passerar du ofta över för befordran

Ett säkert tecken på att du är antingen inte mycket bra på jobbet, eller att din chef hatar dig, är att du inte erbjuds några kampanjer du har gått upp för, och andra personer, som är mindre värda, har fått jobbet i stället.