Fantasy frisyr Idéer

Fantasy frisyr Idéer


Ditt hår är din kronan, men om du har en hektisk livsstil, är det lätt att falla in i gamla hjulspår och välja stilar för deras hanterbarhet snarare än deras fantasi. Om du har en speciell händelse, men varför inte lämna vardagen dig bakom och bedövar familj och vänner med en fantasi frisyr? Fantasi hår är en avsiktlig uttalande; det gör dig att stå ut från mängden och kan ge dig en helt ny identitet för kvällen. Vem vet - om du gillar det nog, kan utseendet bli permanent.

gotisk Hår

Gotisk hår är stor och svart, så har gott om hårspray och svart hårfärgningsmedel tillgängligt. Eftersom det finns så många gotiska stilar, hår webbplats Chic hår Styles påpekar att det är viktigt att välja ditt utseende innan du börjar. Typiska gotiska utseende inkluderar vampyr, romantisk, cyber docka, och rock. Om du ska gå "Goth" och sedan, enligt plats använda de senaste frisyrer, den dominerande färgen ska vara svart. Men om svart verkligen inte passar dig, då nyanser av röda eller lila är också acceptabelt. Ovanpå detta basecolor kan du lägga stora kontrasterande höjdpunkter röd (om basen är svart) eller tvärtom. De två dominerande former för Goth hår är antingen lång och rak eller hög och backcombed, vilket gör att håret att flyta runt ansiktet. Goth hår är bra om du vill sticka ut på en fest eller en rockkonsert.

emo

Enligt webbplatsen My Emo frisyrer, det finns ingen riktig definition av "Emo" hår, eftersom det är ett uttryck för individualitet; Därför kommer stilen varierar beroende på den person som bär det. I allmänhet är emellertid den emo en unisex frisyr där håret klipps asymmetriskt, vanligen med en stor bouffant titt runt käklinjen och några stripig hårstrån nedan. Många idrotts Emo färga håret svart för en mer alternativ look. Eftersom Emo utseende är så individualistiskt, rekommenderar min Emo frisyrer gripa tag i vissa hårfärgningsmedel och sax och gör din Emo själv. Om detta låter lite för riskabelt, många samtida hår salonger kommer att skära en Emo för dig. Dock varnas: Denna frisyr kräver en hel del arbete för att få den söta, trasslat upp utseende.

tuppkam

Mohawk kännetecknas av en tofs av spretigt hår på toppen av huvudet, med ingen eller mycket lite hår på sidorna. Det är en stark utseende och ger några utmärkta fantasi frisyrer. Enligt webbplatsen Skönheten och bad, du behöver inte längre buzzcut sidorna av huvudet för att idrotten en Mohawk. Dra sido delar av ditt hår runt baksidan av huvudet i en fläta och tillsatta håret i mitten med gel gör en effektiv Mohawk utseende - och det är tillfälligt. För en starkare utseende, varför inte skilja mellan de två delarna av hår med två olika färger, kanske svart för Mohawk och blonda för sidorna.