Party favor idéer för tonåringar

Party favor idéer för tonåringar


Kommer upp med party för ungdomar kan vara lite svårare än party för små barn. Medan barnen är nöjda med godis och billiga leksaker, kommer du behöver för att få lite mer kreativa för att tillfredsställa tonåren. Men det betyder inte att du har att spendera en massa pengar. Tänk bara partiets tema och tycker om vilka typer av objekt tonåringar njuta av.

CD

Skapa en blandad CD av låtar som spelades på festen. Detta är en särskilt bra idé om du är värd en dansparty för tonåringar. När du gör mixen för partiet, helt enkelt bränna fler kopior för favörer. Vissa datorprogram kommer att producera etiketter som du kan hålla på CD-skivor. Om du inte har ett program som att helt enkelt ta en permanent markör och skriva datum och namnet på den part på CD.

Make-up Bag

Tonårsflickor är alla om make-up, så överväga att ge kosmetiska väskor som favörer för en all-girl part. Detta skulle vara särskilt lämpligt för ett parti med en spa tema. Kosmetiska påsar finns i många butiker och finns i billiga och dyra sorter. Om du vill placera ett par artiklar i påsar, såsom nagellack, läppglans och handkräm.

pool Supplies

Om du planerar en pool part för en grupp tonåringar, tycker om att ge pool leveranser som party. Ett sätt att göra detta är att köpa billiga stranden påsar i ljusa färger. Sedan fylla dem med allehanda varor, såsom solkräm, flip flops, badlakan och solglasögon. Om du inte vill tillbringa ganska så mycket pengar, eller om du är värd en stor grupp tonåringar, överväga att ge dem varje objekt, till exempel en handduk. Ett annat alternativ är att fylla en stor bin med massor av olika objekt och låta varje tonåring välja en eller två saker att ta hem.

presentkort

Tonåringar älskar att umgås på köpcentret, så att du kan också ge dem varsin presentkort till ett lokalt köpcentrum. Certifikatet behöver inte vara en betydande summa pengar, det bör vara lagom att de får en bit av en rabatt på nästa par skor eller videospel de beslutar att köpa. Tonåringar skulle också njuta av ett presentkort för biobiljetter.