Hur man organiserar en Zen Stone MP3-spelare

Hur man organiserar en Zen Stone MP3-spelare


Creative Zen Stone MP3-spelare är en billig, lätt MP3-spelare som kan hålla upp till tusen låtar och stödjer både MP3 och WMA-format. Men avsaknaden av ett visuellt gränssnitt för att välja spår kan göra att organisera filer i en spellista förvirrande för en ny användare. Medan den ordning Zen Stone spelar MP3-filer i kan tyckas slumpmässigt i första, är det möjligt att få PinPoint kontroll över din spellista om du vet hur man organiserar dina MP3-filer.

Instruktioner

1 Anslut din MP3-spelare till datorn med hjälp av mini-USB-adapter än kom med det. Öppna enheten när du uppmanas av operativsystemet. Denna tomt enhet håller dina MP3-filer.

2 Kopiera dina MP3-filer till mappen Zen Stone. Din spelare kommer att spela någon MP3 som hittas i alfanumerisk ordning, med siffror, fortsätter med symboler, och sluta med alfabetet. Kom ihåg att spelaren inte läser metadata. Som ett resultat, måste du föregå dina filnamn med siffror för att låta spelaren veta vilken ordning att spela upp spåren i.

3 Använd mappar för att organisera spellistor eller hela album. Skapa en ny mapp och placera önskade MP3 inuti. Om enstaka filer och mappar på samma plats, kommer spelaren att välja de enskilda MP3-filer först. Ha detta i åtanke när du organisera dina filer.

4 Använd ett begränsat antal mappar när organisera dina filer. Även mappar kan vara ett mycket användbart verktyg för fil organisation, Zen Stone-spelaren stöder endast tre lager av mappar. Filer som är inne i en fjärde skikt av mappar kommer att hoppas över.