Hur att reparera spånskivor skåp

Hur att reparera spånskivor skåp


Många husägare väljer spånskivor skåp när du väljer kök, matsal och badrumsmöbler. Detta beror på att spånskivor är mycket billigare än massivt trä och kan ha samma totala effekten så dyrt skåp. Enligt den sammansatt panel Association, är spånskiva består av olika stora cellulosa partiklar blandade med lim, upphettas därefter och pressas för att skapa den färdiga produkten. Bara för att en spånskiva skåp raster innebär inte nödvändigtvis en husägare måste köpa nya, högre kvalitet skåp. Brutna spånskivor skåp kan fästas enkelt med några viktiga material.

Instruktioner

1 Skär två bitar av plana delar av plast mjölk kanna. Se till bitarna är ungefär samma storlek som den brutna området.

2 Placera trasig bit av spånskivor på det område av skåpet det lämnats av. Placera en plast bit på undersidan av avbrottet och andra plast bit på toppen av avbrottet. Håll bruten spånskivor stadig.

3 Kläm den brutna spånskivor på plats, att hålla ett lager av plast mellan klämman och spånskivor. Detta kommer att skydda klämman fastnar till styrelsen när limmet appliceras.

4 Håll skåpet upprätt med den brutna området pekade uppåt. Sedan, pressa cyanoakrylatlim över kanten av den brutna stycke, helt mättar det område där trasig bit och resten av skåpet möts. Limmet kommer att gå igenom spånskivor, binda ihop det.

5 Spraya området med en aerosol lim aktivator. Låt det härda i ca 30 till 45 sekunder, eller längre tid beroende på storleken av öppningen.

6 Ta bort klämman från och testa reparationen. Om området känns bräcklig, upprepa processen. Om området känns stark, att sand området smidig spånskivor och bli av med överflödigt torkat lim.