Hur man skriver ett 50-årsjubileum Toast

Hur man skriver ett 50-årsjubileum Toast


När människor är tillsammans i 50 år, de förtjänar ett slag, passionerad skål för sin kärlek. Skriva en skål för ett gift par ger en möjlighet att reflektera över parets liv tillsammans, deras inverkan på din och hur deras relation har vuxit under årens lopp. En årsjubileum efterlyser en skål som är personliga, engagerande och meningsfull. Att skriva en skål är inte svårt när du kommer ihåg att vara ärlig och naturligt i ert tal.

Instruktioner

1 Gör en lista över speciella minnen och erfarenheter du har haft med paret. Skriv ner några tillfällen då du haft tid med dem. Lista alla resor, fester och stora händelser som du har delat med dem. Likaså försöker komma ihåg de små sakerna som du har gjort med dem: enkla familjens mat, en rörande konversation eller en gång de hjälpt dig, säg, få fart på din bil. Dessa speciella fall kommer att göra din toast sticker ut.

2 slipa på dessa stunder och fundera på vad de gjorde du känner paret. Enligt särskilda Tal, bör du skriva om vem paret är, medan gratulera dem på deras årsdag. Ta en närmare titt på vilka de är som människor: de är, till exempel, generös, medkännande och hängivna varandra? Tänk på de viktiga saker som gör deras relation sticker ut. Därefter tittar på hur deras personligheter påverkat några av de upplevelser du har haft med dem. Välj en instans eller två där du såg deras personligheter på spel när du var tillsammans. Till exempel, om du gick på en camping resa med paret och hopfällbara till toppen av berget, gjorde de båda dela sin mat med dig? Tänk på hur deras generositet gör dem bra för varandra och hur de positivt påverka människor runt dem.

3 Börja skriva ditt tal naturligtvis utnyttja de idéer du har tänkt på i förväg. Toast ska skrivas i dagligt tal och naturligt, eftersom du kommer troligen att tala högt. Börja med att presentera dig själv till publiken och låta folk veta hur du mött paret och hur länge du har känt dem. Sedan diskuterar en upplevelse som du har haft med dem, liksom den hypotetiska campingtur. Fokusera på hur du känner dig runt dem, hur de agerar mot varandra och varför du tror att de gör ett bra par. Fokusera på positiva saker och låt din personlighet lysa igenom. Vara rolig, ärlig och gratulations.