DIY: overhead lagring för ett garage

DIY: overhead lagring för ett garage


Skapa utrymme i det öppna utrymmet under ditt garagetaket med hjälp av grundläggande snickeri färdigheter och tillgängliga byggmaterial eller tillverkade garage lagerhyllor. Använd overhead garage lagring för att göra plats för din bil och undvika att behöva hyra en lagringsenhet eller sätta upp ett skjul på din egendom för att lagra de saker du använder mindre ofta. Du kommer att uppskatta den snyggt organisation, bekvämlighet och tid sparas genom att använda alla dina garage.

Utvärdera dina behov

Tänk på vad du behöver för att lagra i extra garage för att utvärdera luftlagringsalternativ. Objekt som du behöver lagra finns i alla storlekar och former, från lådor till cyklar. Långa föremål, såsom stegar eller timmer, kräver öppna ytor, såsom på takbjälkar, medan andra saker, såsom tunga verktyg eller utrustning, kommer att behöva en lyftanordning eller lyftsystem att höja dem overhead. Gör en detaljerad lista över objekt som ska lagras och deras ungefärliga storlek. Börja med den största eller tyngsta ner till minsta så att du kan uppskatta overhead lagringsutrymme du behöver. Denna lista kommer att hjälpa dig att se olika sätt att arrangera objekt att använda overhead garage effektivt.

Bedöm garaget

Titta på hur ditt garage är konstruerad för att se det bästa sättet att lägga till mer lagringsutrymme. Garage takkonstruktioner och tak kan vara mycket rymliga, som med sax fackverk tak inramning eller öppna takbjälkar och balkar som kan erbjuda stöd för golv, plattformar, ställningar eller hissar lagrings. En helt klar garagetaket har mer komplexa krav. Du kommer att begränsas till att tillåta höjden för människor och bilar på parkeringsplatsen i garaget. Undersök utrymmet ovanför taket för att avgöra om det är tillräckligt öppen för att användas som ett lagringsutrymme, och överväga andra nödvändiga kriterier, såsom golv och tillgång. Var kreativ med oanvända perifera områden, såsom över garageportar och över sidorna och den bakre väggen i garaget. Dessa kan vara möjliga overhead förvaringsutrymmen.

Skapa grundläggande lagring

Skapa grundläggande overhead garage lagring baserad på din budget, lagringsbehov och garage struktur. Använd enkla strategier, såsom montering 5 cm x 10 cm (2 x 4 tum) "U" formade rack hängde från taket bjälklag för att hålla långa föremål såsom fiskespön, hänger en trissa att hissa din cykel eller krokar på taksparrarna för hängande vinterkläder. Lägg plywood eller bärgades paneler över öppna takbjälkar, tillgång till området med en trappstege när du behöver lagra ljuslådor eller kläder väskor.

Bygg en komplett lagringslösningar

Lägg till fullständig overhead garage lagringsutrymme genom att installera golv och en vind rullgardins trappa enhet för enkel åtkomst om det finns öppna takbjälkar eller en färdig garagetaket med öppen inramning ovanför. Förstärk taket inramning om du vill lagra tunga föremål där. Installera tillräckliga belysning som styrs av en strömbrytare nära trapporna. Köpa metall lagring rack kit för DIY garage installation. Mät höjden för garagetaket och dimensioner användbara områden att ange rack storlekar och kapacitet. Tillverkade garage lagerhyllor ge dig en nyckelfärdig lösning för att lägga till overhead garage lagringsutrymme.