Hur vill kolla PLC-XF45 Lamptimmar

Hur vill kolla PLC-XF45 Lamptimmar


Sanyo tillverkar PLC-XF45 multimedia projektor för presentationsskärmar. Den här projektorn visar information från en dator eller videoutrustning på en yta genom fyra strålkastare. Du kan presentera mångfacetterade skärmar med hjälp av en fjärrkontroll och laserpekare funktion. Projektorn har en automatisk lampläge övergången funktion som känner av när en lampa är ute, och ändrar skärmen till en två-lampa läget så att displayen är fortfarande synliga. För att hjälpa dig att avgöra när lampor måste bytas ut, använd lampa status bilden. Det visar lampor som är på, av eller i slutet av sitt liv.

Instruktioner

1 Anslut projektorns nätkabel till ett vägguttag.

2 Tryck på "Power on / off" knappen på sidan av projektorn, eller tryck på fjärrkontrollens "On" -knappen för att slå på projektorn. Lampindika blir rött för att visa att lamporna är belysning. Klar indikatorn blir grön för att visa att projektorn har ström.

3 Följ lampan statusmenyn på skärmen. En gul lampa indikerar en arbetslampa. En svag gul lampa visar att lampan inte är på. Röda lampor indikerar att lampan timmar närmar sig slutet. Ett "X" på lampan, parat med "Lamp Ersätt" indikatorn blinkar gult, visar slutet av lampans livslängd.