Vin Basket Höjdpunkten Idéer

Vin Basket Höjdpunkten Idéer


Vin korgar göra attraktiva center för semester, fester och vin-och-mat temafester. Flaskor vin kan representera mer än bara drycken de innehåller, och de kan vara dekorativa när de är tomma eller fulla med ingen etikett eller med en dekorativ beläggning. Gör din mitt korg ett ta hem present till dina gäster om du vill att de ska ta en bit av din fest hemma.

flaskor

Vinflaskor kan själva vara mycket dekorativa. Tomma flaskor av vitt vin är vanligtvis ett bra val, eftersom de är i allmänhet en ljusare grön än flaskorna som håller rött vin. Korgen du använder kan vara en klassisk korg, eller välja en mer industriell stil grunt trälåda. Fyll flaskorna med blommor, murgröna, vinrankor eller små stenar för att skapa en naturlig look. Ordna de tomma flaskorna i korgen eller lådan. Använd extra korkar att dekorera bordet eller bifoga dem till silverringar för att göra servettringar.

Dryck

Vad är i vinflaskor kan vara i fokus för mittpunkten. Om du gör center för ett speciellt tillfälle, du kan även ha vin och etiketter som skapats för en minnesvärd artikel gäster kan ta hem och njuta av. Leta efter mindre korgar som passar en stående vinflaska men kan tas hem av gäster. Placera ett vin korg framför varje par av gäster så att de radas upp i en cirkel eller rektangel som vetter mot omkretsen av bordet. Knyt ett par vinglas tillsammans med band och sätta dem i en korsade läge vid varje flaska. En fin blomma, kan frukt eller bladarrangemang placeras i mitten av flaskorna för att binda anordningen tillsammans.

Parning

Vin kan stå ensam ganska bra, i ett glas eller i en korg, men du kan också skapa en mitt använda mat ning metoder. Få en rund dekorativ korg och fyll den med två olika viner. Behållare i korgen kan håll chark, ost, oliver, choklad, eller något annat livsmedel liga som du önskar. Denna korg kan vara för gästerna att ta hem, eller till och med användas som aptitretare eller dessert presentationer.