Hur man placerar en trampolin i marken

Hur man placerar en trampolin i marken


Studsmattor är ett roligt sätt att få konditionsträning. Placera en trampolin i marken gör att du kan hålla trampolin stör utseendet på din bakgård men ändå har tillgänglig utrustning för motion. Utöver att studsmattan diskret, sänkt hållning en i mark studsmatta minskar avståndet du skulle falla om du skulle tappa balansen. En undergång att installera en i mark studsmatta är den högre kostnaden arbetar med att gräva gropen i din trädgård.

Instruktioner

1 Kör en träpåle i marken i mitten av den plats som du vill installera en i mark studsmatta med en 3-pund slägga.

2 Haka i slutet av ett måttband på träpåle. Dra måttband halva diametern på studsmattan plus 6 inches. Placera ett märke på marken med en burk sprayfärg med en inverterad munstycket.

3 Bind en slinga runt en ände av en längd av 3/16 tum nylonlina. Skjut öglan över träpåle. Dra repet ut från träpåle till märket du gjort med sprayfärg. Knyta annan slinga för att ställa in repet till avståndet mellan träpåle och färgmarkering.

4 Skjut färgen kan i den andra slingan med den inverterade sprutspetsen vänd mot marken. Dra repet snäva. Gå i en cirkel med repet hårt du spray färg på marken, markera hålet som behövs för i mark trampolin.

5 Ta repet från träpåle och dra insatsen från marken.

6 Hyr en traktorgrävare eller hyra en landskaps entreprenör att gräva hålet till ett djup av 27 inches eller djup som anges av dina i marken instruktioner studsmatta installation.

7 Ställ in delar av i mark trampolin runt den färdiga hålet.

8 Montera i mark trampolin i hålet enligt tillverkarens monteringsanvisningar.

9 Återfyllning hålet med smuts med en hyrd traktorgrävare eller en hyrd landskaps entreprenör tills smutsen vilar något under den övre mattan av studsmattan.