Homeopatiska läkemedel för OCD

Homeopatiska läkemedel för OCD


Enligt The American Institute of Homeopathy, deras lösningar baserade på filosofin om "lagen om similars." Detta innebär att en sjuk person kommer att behandlas med läkemedel som skulle orsaka sjukdom hos en frisk person, men botemedlet kommer att ges i mycket små mängder och mycket utspätt. Behandla Tvångssyndrom (OCD) med homeopati använder en kombination av läkemedel eller läkemedel som specifikt behandla individuella symptom och sjukdomshistoria. Det finns några homeopatiska läkemedel som är ganska vanligt vid behandling av OCD.

OCD

Tvångstankar är återkommande tankar som är oönskade, vanligen illavarslande (något dåligt kommer att hända), orsakar stor oro och kommer inte att försvinna. Tvångs är repetitiva beteenden som personer med tvångstankar känner att de måste utföra för att hålla återkommande, illavarslande tankar bort. Ett klassiskt exempel skulle vara rituella handtvätt för att hålla bakterier, smuts eller bakterier bort; OCD lidande tänker och känner att om de inte håller tvätta händerna för att ta bort bakterier då stor skada kommer till dem, och eventuellt andra. OCD är ett mönster av tankar och handlingar som inte kan stoppas utan någon typ av intervention. De homeopatiska medel som används för OCD bör endast användas med en förståelse för homeopati och efter samråd med din läkare och en homeopatisk läkare.

vanligaste läkemedlen

Åtgärder i homeopatin kan hittas i många hälsokostbutiker eller erhållas direkt från din homeopatisk läkare. De säljs i form av pellets, vätskor, pulver, tabletter och i homeopatiska kit. Arsenik album används ofta för att hjälpa till med symtom på ångest och rastlöshet, och för en lidande som känner rädda. Detta ämne rekommenderas för noggrann, snyggt tvångssyndrom och de med en upptagenhet med att sätta och hålla saker i ordning. Syphillinum arbetar mot irritabilitet och känslor av hopplöshet och används ofta med en mängd andra homeopatiska behandlingar som rör psykisk hälsa. Bach Flower är en användbar homeopatiska naturläkemedel eftersom det är specifikt för känslor och tankar hotande undergång och tros hjälpa till med återkommande tankar. Andra lösningar som har använts framgångsrikt är Pulsatilla, rävkaka och Carcinocin; andra spelar in, beroende på OCD patientens individuella symtom. Även homeopati använder naturliga komponenter och processer, bör det inte förväxlas med naturläkemedel. Practitioner rekommenderade homeopatiska läkemedel kan härledas från djurmaterial, element och rötter av växter. Som nämnts ovan, bör OCD homeopatiska medel användas under ledning och övervakning av en kvalificerad läkare; alla är olika och lämpliga doseringar behöver bestämmas.

överväganden

Homeopatiska medel mycket personlig och behandla symptomen av ett tillstånd i stället för villkor i sig, så vad som fungerar för en person kanske inte är så bra passform med en annan. De bästa OCD behandlingar är mycket utspätt, och utspädningsförhållanden kommer att finnas på etiketterna på de flesta lösningar. Homeopati är inte en snabb fix och du kanske inte känner någon lättnad för en lång tid. Patienter som tar vanliga läkemedel ofta tar ungefär en månad att börja känsla resultat, men med homeopati det kan ta upp till ett helt år.