Så här visar mat namn på en fest

Så här visar mat namn på en fest


Visar mat och fat namninformation vid en middag eller buffé part är en bra bekvämlighet för diners. Alternativ finns för värden för beställning återanvändbar tabell skyltning eller skapa sin egen, genom datormallar eller för hand, och sedan visas på teman eller traditionella livsmedel säkra innehavare.

Instruktioner

1 Bestäm på buffébordet menyn och positioneringen av den erbjudna partiet eller buffé mat. Överväga gruppering i kategorier som förrätter, sallader eller grytor. Visa en stor korthållare eller bord skylt med matskål gruppinformation centralt beläget inom varje område för att beteckna det klart.

2 Ta hänsyn till de nödvändiga egenskaperna hos skålen som ska namnges vid val av plakat eller bords tecken typ önskas för varje enskild maträtt. Papper placeringskort fungerar bra för visning i närheten av sallader eller kalla förrätter, dock kan de krympa och bli oläslig från kondens på en buffé tabellen ånga av varma rätter. Små laminerade skyltar som visas på en maträtt själv eller på en förankrad display gaffel eller hängande hållare är bästa valet för ånga bord val.

3 Välj den metod att skriva en gång typen av skyltar har beslutats. Online-företag såsom Imprint Plus kan fylla små eller stora beställningar för engångsbruk eller återanvändbara buffet tecken. Datorprogram som Microsoft Office och dess Word-programmet erbjuder mallar för parti tabellen skyltning om själv Tillverkning av pappersmassa skyltning önskas. Handskrivna skyltar kan också fungera.

4 Ställ in skyltar hela buffépresentationsanordningsbordet så att inga risker skapas. Håll skyltar borta från direkt kontakt med värmeelement, is strukturer eller is fyllda displayer för att förhindra smältning eller skada. Om förankrings skyltar på en maträtt kärl direkt, se till att ankaret är livsmedelskvalitet säker plast eller metall som inte reagerar negativt med sura livsmedel eller hög värme.

5 Placera bordsstativ skyltar direkt framför objekt som den specificerar och hålla det kortare än tjänstgör kärlet höjd. Centrera den att inte vara i vägen för antingen en vänsterhänt eller högerhänt diner betjänar sig. Om förankrings skyltning, placera skylten på baksidan av den betjänande fartyg för bästa visning eller förankra en hängande tecken på framsidan av den betjänande fartyget att hänga ner utanför skålen och ur servering sätt. Detta kommer att hålla tecken från att vältas upprepade gånger i maten själva.

6 Tvätta och sterilisera alla återanvändbara buffet skyltar innan du använder dem igen.