Hur fungerar David Copper göra sitt trick?

Hur fungerar David Copper göra sitt trick?


David Copper är en av de mest kända magiker i världen. Känd för sina genomarbetade försvinna och levitation agerar, har han förvånad och förbryllad publik i många år och är en favorit för gamla och unga likadana.

levitation

Scenbelysningen är inriktade på Copper, som plötsligt, utan någon ansträngning, kan lyfta fötterna och stiger upp i luften, till synes svävande inför en förvånad publik. Han "flyger" fram och tillbaka över scenen även rullande och svävar ovanför bedövade publiken. Det är allt gjort med exakt ledningar, en professionell personal för att faktiskt göra publiken tror att han kan sväva. Innan den flygande prestanda, är han utrustad med en sele som är dold under hans kläder och trådarna är fästa. Ofta för att distrahera publiken så att han kan göra en snabb exit före "svävar" han skulle sätta på en annan artist och har honom göra en liten trick eller spela upp en film på en skärm talar om historien om flygningen. En särskild bakgrund behövs för att dölja sladdarna och kan vara allt från en mycket upptagen bakgrunden till en av samma färger som trådarna. Ett annat steg effekt kan vara en fläkt som blåser på gardinen i bakgrunden, vilket kommer att göra en porlande effekt och gör det svårare att se trådarna, som kommer att vara mot den rörliga gardinen i förgrunden. Trådarna fästs sedan en serie av tunga remskivor och Copper blir en mänsklig marionett. Det brukar ta två personer att driva trådarna men flera assistenter kan krävas beroende på hur komplicerat han vill tricket att vara. Till exempel, om han ville skapa en illusion av att sväva i en låda eller glasmonter, skulle samma förfarande tillämpas. Trådarna skulle monteras på endera sidan av lådan lock och Copper skulle fortsätta att hållas upp från golvet. Han kunde även göra snurrar eller kullerbyttor eftersom trådarna skulle fortfarande vara ansluten till sin sele.

Göra en jumbojet Vanish

Detta trick är en av de mest betydelsefulla Vanishes genom tiderna och har utförts på live-tv flera gånger och fortfarande förvånar publiken i dag. En jumbojet anländer på asfalten som en skara åskådare rynkor. Planet taxibilar på banan i ett område på landningsbanan, planet parker, och besättningen stiga medan publik både bor och hemma kommer att kunna se planet från alla sidor. Området är helt belyst med spotlights som pekar på planet. Copper kommandon lamporna att blinka på sedan av och på igen. När ljuset är tillbaka på, har planet försvunnit. Strålkastarna riktas mot planet men endast svart utrymme har varit. På samma sätt som det plan som försvunnit, visar igen den. Efter lampor blinkar på sedan slår på den igen, är planet nu tillbaka välbehållna på asfalten. Det finns nät som används i scenproduktioner som är draperad från ljus till ljus mellan de massiva strålkastare som omsluter planet. Först när planet kommer på banan, det finns en öppning mellan de strålkastare som är tydlig i nätet. Teknikerna ansluta denna sista bit av nät som motorerna är avstängda och besättningen disembarks planet. Det ser ut som om de förbereder de massiva strålkastare för belysning men de verkligen få förberedda för trick. När detta nät används i teateruppsättningar, ger det en bakgrund för många scener. Den ordentlig belysning kan ge en illusion av förändrade scener och när bakgrundsbelyst, kan du se bilden visas på nätet. När tänd framifrån, kan man se rakt igenom det. Med jumbojet, är spotlights in på ett sådant sätt att någon gång i illusionen, kan publiken se rakt igenom nät och planet syns tydligt. För nästa inställning, kan de bara se den svarta natten, som har i hemlighet målat på scenen nät. Asfalten är också svart så det verkar som när planet har försvunnit, ser du bara marken där planet en gång var. När planet återkommer är scenen nät föll till marken medan lamporna är släckta. Vrida ljuset igen, har planet återkom. Omständigheterna kring tricket kommer att avgöra placeringen i nätet. Om publiken är endast står i fronten, helt enkelt maskera den del av det plan som de kan se. Använd mer nät för att skapa fler vinklar, även kring hela planet vid behov. När rätt belysning används, kan varken kameran eller med blotta ögat se genom netting.

Frihetsgudinnan Gräns

David Copperfield är en mästare på illusion med en stark känsla för timing, så dra bort ett trick av den här storleken är ganska uppnås för en sådan begåvad trollkarl. Samma typ av scen nät används som en att göra jumbojet försvinna. År sedan, när statyn var under konstruktion, byggnadsställningar och plattformar helt omgiven henne, gömma henne ur sikte. Dessa är verktyg troligast att Copper att fästa nät och att dra bort en sådan utstuderad illusion. Publiken ser två torn på en scen som stöder en båge för att hålla massiva gardiner som kommer att användas för att dölja statyn. Statyn är endast synlig för TV-kamerorna och publik genom bågen. Gardinerna nära, medan Copper pratar poetiskt till publiken att avvärja deras uppmärksamhet och okänd för publiken, är scenen mycket långsamt vände. När gardinerna öppnas, är statyn faktiskt dold bakom ett av tornen men publiken ser bara svart plats ute i vattnet. Frihetsgudinnan har försvunnit. De två tornen är så starkt upplyst upp att även om statyn inte var helt dold av scenen, skulle publiken vara "night Bländad" av ljuset. Copper ställer också upp två halos av ljus, som han placerar runt statyn och den andra i en hemlig område som bara han vet. När trick inträffar hans folk helt enkelt släcka ljuset som är inriktade på statyn och slå på den andra uppsättningen så helikoptrarna kan ringa och visa att Lady Liberty verkligen har försvunnit.

Månen korttrick

David Copperfield är inte bara känd för sina genomarbetade scenproduktioner men hans intima kort trick. Månen korttrick är en äldre trick som han och många andra magiker började göra att förvåna en publik. Varje medlem av sin publik får nio kort före början av showen. Åtta av dessa kort är tomma men en kommer att innehålla en bild av månen. I stället för den gamla standarden, "plocka en kort, något kort" Copper berättar publiken redan från början att det valda kortet är Moonkortet. Med lite ansträngning och en hel del uppdrag blanda, kan han hitta Moonkortet i allas hand. För att göra detta trick, berätta för dina vänner att du har möjlighet att läsa folks tankar, men den telepatiska länken är svag och endast bilder kan komma igenom inte något alltför komplicerad. En kortlek är perfekt för detta eftersom de alla har bilder på dem. Be om en volontär från åhörarna och berätta om du har flera kort och du kommer att sortera dem i tre kort på högen tre, det fjärde kortet på högen fyra, etc. När du är klar, be volontären som högen innehåller hans kort. (Kortet kan vara i samma lugg eller kan ha flyttats.) Plocka upp alla tre högar igen. Se till att du sätter högen som innehåller kortet mellan de andra två högar. Säg att du börjar att se något suddig och du kommer att behöva göra högar igen för att vara säker på att bilden du ser är korrekt. För det tredje och sista gången, ta det översta kortet och sätta det på hög 1, den andra på pålen 2, den tredje på högen 3 och så vidare. Fråga volontär igen som stapla sitt kort i sedan plocka upp alla tre högar, var noga med att ta högen med det valda kortet i mitten av de andra två. Låtsas att visualisera kortet samtidigt som de fungerar mystisk, ta vart och ett av korten, och håll den i några sekunder, sedan släppa den. När du kommer till elfte kortet, hålla upp och visa publiken att det är kortet som valdes. I Copperfields fall kommer det valda kortet vara det femte kortet eftersom han brukar trick med endast nio kort. Efter att han blandar, det finns bara fyra tomma kort innan du når månen kort och fyra tomma ettor efter det.