Hur man reparerar en lutande staket

Hur man reparerar en lutande staket


Bra staket kan göra för goda grannar, men ett staket som lutar inte kommer att göra någon glad. Om stängslet är annars ljud, med en liten ansträngning och lite hjälp, kan du snart ha den stående rakt. Med några få vanliga handverktyg och hjälp från en vän eller granne, kommer ditt stängsel vara så gott som ny.

Instruktioner

1 Dig runt varje staketstolpe i det lutande delen av stängslet. Du behöver inte gräva hela vägen till basen av inlägget, men gräver tillräckligt långt att du enkelt kan trycka inlägget upprätt.

2 Använd slägga för att driva en påle i marken. Insatserna bör vara omkring sex fot från varje staketstolpe och en linje vinkelrät mot stängslet, lämnar en fot av insatsen ovan jord.

3 Håll nivån mot staketstolpen och tryck efter nivå. Har din hjälpare inneha posten nivå, medan du placerar en 2-av-4 diagonalt från insatsen i marken till en punkt nära toppen av stolpen.

4 Skruva fast 2-by-4 på plats med hjälp av däck skruvar och elektrisk skruvdragare. Detta kommer att hålla inlägget på plats när du slutför ditt arbete.

5 Blanda betong enligt anvisningarna på påsen. Häll betong i utgrävningen du har gjort runt varje inlägg.

6 Låt betongen härda i minst 24 timmar, och sedan ta bort de två-by-4s och insatser.